| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Salma Hayek u Slike forumu; koje dude... |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-07-06
Poruka: 150
![]() | Re: Salma Hayek Citat:
ako očeš simetriju, vidi se na par slika da je njoj desna strana lica veča od lijeve ali tu je manje bitn jer je u manje izraženo, ali kad si pitao odgovorio sam, i pogledaj još jednom Antoniju Strupar i ako nevidiš asimetričnost između lijeve i desne strane lica onda odi kod okulista. nema lijepu facu i bok, za tijelo nemam primjedbi. Daj sad ti objasni zašto ti njena faca nije prosiječna nego baš lijepa? tebi su sve lijepe. Zadnji Uredio joko : 09-11-06 u 00:18. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Salma Hayek Citat:
Joko, prednem ti u oko! Pika se i za Aliciu. Zapravo i ne govoriš neutemeljeno, ali radiš kao karkaturist, naglasiš neki detalj beskrajno piliš po tome.
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Salma Hayek E ovo je prvi put da je netko rekao da je Salma Hayek ružna. Ukusi su svakojaki, pa i bolesni... Meni je ona... JOOOOOOJ!!!! Izvanrednasjajnaprekrasnaodličnafantastičnafenomenalna pa sve to na desetu potenciju
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() | Re: Salma Hayek vidim da imaš smisla za humor. Citat:
Šta je tebi ta Silverstone lijepa? doslovce svaki dan vidim 50 ljepših od nje, nisu mi jasni oni kojima je ta ženska ako je tamo u Holywoodu samim time ljepša, tj. ako je poznata onda je i privlačnija, pa reci objektivno, jel ti lijepa ili ne. Večina vas ovdje se boji reč suprotno od večine. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Salma Hayek ovo je prvi puta da je neko ana Croportalu odgovorio na ovu temu na dan 09.11.2006. u 1 sat i 7 minuta. ![]() (mislim da bi ovaj smajl trebao bit s animacijom , nadam se da če u budučnosti bit jer ovako djeluje neuvjerljivo) |
| | |
![]() |
| Tagovi: salma hayek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Salma Hayek | bavramov | Recycle Bin | 3 | 06-12-05 21:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.