| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Sandee Westgate u Slike forumu; ... |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Sandee Westgate Nije baš jednostavno naći slike na kojima se ne može obaviti ginekološki pregled. Ovo je jedna od rijetkih serija gdje skida grudnjak prije gaća:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 19-04-07 u 19:52. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Sandee Westgate Ma sise mogu, pročitaj si ponovo pravila jer očito ti je nešto promaknulo ![]() 4. ZABRANJENO JE POSTAVLJANJE HARDCORE I EROTSKIH SLIKA KOJE PRIKAZUJU CIJELO GOLO TIJELO!!! Dozvoljena je blaga erotika, najviše gole grudi. Poželjno je postavljati slike na kojima su modeli obučeni.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Sandee Westgate Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Sandee Westgate Gole sise se mogu stavljat ali slike gdje se vidi goli pičić ili "čičak" nemože. Ako u setu slika koji postavite ima makar jedna slika gdje se vidi pičić ako sam loše volje brišem cijeli post a ako nisam onda obrišem samo nedozvoljene slike...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |