Još slika.
Raspravljate o temi Sanja Tahirović u Žene forumu, dio Slike foruma; Bolja je od Lorene !?...
Još slika.
svaka čast što si se nje sjetio, jedna od jačih pica, još otkada je vodila onaj program za djecu
osobno je znam pošto dolazi iz mog grada..ok je cura,čak smo jednom njena eklipa cura i moja ekipa dečki zalomili u gradu....![]()
zena je super ako imate slike stavljajte
odlicna je.ima li tko slike dok vodi kunolovac?
Zgodna je i jebozovna, stoput mi je bolja od one kokosi Lorene kojom je vecina foruma ovdje opsjednuta. Pozdravljam postavljanje njenog topica i ako budem imao slika postavit cu ih![]()
lorena je tri put bolja od nje
Nije Sanja losa, ali kad bi jos uspijela shvatit da ne vodi emisiju za djecu, bila bi jos bolja. Ono pljeskanje samoj sebi i Juhuu, pa jel imate navijace i tome slicno joj bas i ne treba. No obzirom kako je prije vodila djecije emisije donekle ju razumijem.
Slike su dobrodosle ako neko ima TV karticu nek ubaci, ona je sad na programu slijedeci tjedan.
Usporedba izmedju nje i Lorene je nepravedna, jer su karakterno skroz razlicite, ali obje su u svakom slucaju 100 put bolje od onih cura koje vode Novu Lovu (te nemrem slusat dulje od 30 sek kolko su iritantne).