Tema će ti biti bačena u rec bin, zato jer nisi stavio slike,ne možeš otvoriti temu u kojoj ti tržiš slike neke žene!!! Oprostite moderatori što ovako nešto pišem, ali samo objašnjavam čovjeku kako otvoriti temu!!!
Raspravljate o temi Sonja Kovač u Žene forumu, dio Slike foruma; Ima netko mozda slike iz novog Klika?...
Tema će ti biti bačena u rec bin, zato jer nisi stavio slike,ne možeš otvoriti temu u kojoj ti tržiš slike neke žene!!! Oprostite moderatori što ovako nešto pišem, ali samo objašnjavam čovjeku kako otvoriti temu!!!
Amicus certus in re incerta cernitur
Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
ej lik,daj se skuliraj!
malo sam prosarao,vidim da ovo nije ni prva ni zadnja tema u kojoj nema slika odmah na pocetku...
i btw,ona tri usklicnika (puta dva) ti nisu nimalo civiliziran nacin da mi nesto pokusas objasniti...ok?
ali ako vec teba slika onda evo...
super izgleda u kliku!
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
Bill Murray - Lost in Translation
evo nesto za spekija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Evo ga iz klik-a!
Sorry, al dvije zadnje fale, taman mi je crko skener kad sam ju skeniro pa ću staviti kad popravim.
evo jos malo za spekija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
@ protestor:![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!![]()
ta zenska je isla samnom u gimnaziju... tj starije je 2 godine... zgodna pun gas, al sitna...