| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Tanja Tomić u Slike forumu; ajde postaj slike saša, treba je fakat prava... |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tanja Tomic Ja sam ju vidio u Zagrebu, tamo u Vinogradskoj bolnici, lice joj je puno akni (valjda išla na čišćenje, ili..), ne tv-u se to ne vidi, jer ju našminkaju, ali mi je svejedno dobra treba ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic jedino kaj ima na netu je na ovoj stranici ali se te slike ne mogu otvorit, ima ko kaj drugo? http://www.marioperisa.com/showtomic.htm
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 3
![]() | Re: Tanja Tomic Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-03-06 Lokacija: Šumarski fakultet, smjer hladovina Godina: 33
Poruka: 168
![]() ![]() ![]() | Re: Tanja Tomic Da, ja poznam Tanju i to što tu piše je točno! Bila je jedan od najboljih komada u Zagrebu. S 19 je imala super tijelo (to mogu potvrditi i Perišine slike, jer su one iz njenih ranih dvadesetih http://www.marioperisa.com/showtomic.htm) Na plaži su se svi okretali za njom. Imao sam ju priliku upoznati na Malom Lošinju, gdje je svako ljeto, jer njeni tamo imaju vikendicu... E sad što se tiće njenog mozga, mogu samo reći da je dosta isfrustrirana, iako si to neće nikad priznati, da je puna sebe i da je u nekom svom materijalnom filmu. Sminkice, krpice, cipelice i slične pizdarijice su joj svakodnevna tema... Prilično je nezanimljiva osoba... Nemam ništa od nje, jer me pretjerano ne zanima, evo jedino ovo... ![]() Zadnji Uredio romanzess : 04-03-06 u 01:26. |
| | |
![]() |
| Tagovi: guza, tanja_tomic |
« Marcia Cross
|
Sydney Moon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.