| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; Farba jako šteti korjenu kose...a i najljepše je prirodno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Ona najbliža prirodnoj... ako se već ideš farbat. Ja sam inače tamnosmeđa, skoro crna, zajeb mi je taj kaj mi skoro svaka boja ispadne tamnije nek kaj bi trebala. Kosa mi prebrzo raste i mislim kad bi ju posvjetlila, morala bi se farbati svaka 2tj zbog izrasta, a to mi baš i nije juhuhu!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose prija san svako malo stavljala neka cudesa na kosu... glavno nek si u djiru :-). i to sve do jednom...dok nisam jednom ostala s zelenom kosom. od tad se ne farbam vise. ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose ja sam isto za prirodno jer ne volim na nekom vidjeti onak neuredan izrast, a svakom se zalomi da ne ode frizeru odma kad vidi tračak svoje prirodne boje.. ali lijepo je na nekome vidjeti njegovanu kosu makar bila farbana
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,093
![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Ja sam prirodno smeđa i ta mi boja najbolje stoji. Oči su mi smeđe i tako full dolaze do izražaja. Jest da je bilo nekih eksperimenata s plavom bojom, ali smeđe mi je ipak najbolje. Na meni, jasno. Općenito, mislim da svakome i stoji najbolje prirodna boja ili tek nekoliko nijansi drugačija.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Bojenje kose meni je super onako neka nijansa crveno-svitlo smede.... samo ne znam koja je to boja.. kako da pitan frizerku za tu boju?
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio tree_hill_girl : 06-10-07 u 14:09. Razlog: nema ga |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

Tko rano rani,zahebo je pjevca