| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; Par puta sam stavila kolor šampon i jednom imala plave pramenove... sad trenutno nisam ofarbana, kosa mi je neke svijetlo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Par puta sam stavila kolor šampon i jednom imala plave pramenove... sad trenutno nisam ofarbana, kosa mi je neke svijetlo smeđe boje, uvijek posvijetli na suncu
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose nakon 6-7 godina blajhanja vec sam godinu u pol na odvikavanju sad imam smedju boju, samo je na vrhovima ostalo par cm plavog al i to ce otic s iducim sisanjem ![]() zbogom farbanje ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose konstantno nekaj trkeljam po glavi, obožavam mijenjati boju kose - sad je neka crvena sa svijetlim pramenovima ![]() inače mi je prirodna, mislim tamno smeđa, više se i ne sjećam jer sam promijenila boja i boja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bojenje kose Odustala sam od farbanja prije nekoliko mjeseci. Prirodna boja mi je tamno smeđa i tek sam nedavno shvatila da je lijepa,hehe,nakon što sam ju uništavala. Bila sam svakakva,plava,crvenkasta,svijetlo smeđa ali nekako mi je najljepša moja sadašnja tamno smeđa ![]()
__________________ Aj em hepi baksuz |
| | |
| | #75 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Sad sam crna. I nekako najprirodnije se osijećam sa tom bojom.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Bojenje kose ja sam bio plavuša do jučer inače imam crnu kosu,al baš volio probat kak bi mi pramenovi stajali ![]() nego da se vratim na temu... ot.najviše volim plave cure,a i crna boja nije loša ![]() ps.u jbt tek sad vidio da je ovo u ženskuom kutku jebiga sad ![]()
__________________ |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose ja imam crnu kosu, stavila prije pramenove boje meda... ali sad više nikad nebih stavila tako nešto... nije mi stajalo. sad imam dva crvena... i za tjedan dana ću staviti još 2 sa svake strane
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

sad imam smedju boju, samo je na vrhovima ostalo par cm plavog al i to ce otic s iducim sisanjem 

već dugo gledam onu žarku crvenu brillance