| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Ne pušim, jednom probala i to mi je najodvratniji okus koji sam ikad. Gorko, doslovno ti očisti sve diš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ne pušim, jednom probala i to mi je najodvratniji okus koji sam ikad. Gorko, doslovno ti očisti sve dišne puteve i ostavi neki jako čudan i neugodan osjećaj, kao da ti osuši grlo. Uf....jednom i više nikada. Radje si za te novce kupim veliku milku s cijelim lješnjacima Ali moram priznati da mi na muškarcu to ponekad izgleda sexi ne znam zakaj.
__________________ Little girl with big ideas "Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cigarete... da ili ne??? da, pusim, od svoje 14 god. i moram rec iskreno da volim pusit, je smrdi i sve to, ali gušt mi je zapalit cigaru i pit kavu...druga je stvar kad u jednom danu popusim cilu kutiju, onda mi postane odvratno i samo pusim iz navike
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
Pa bolje se "ubit" u sexu nego u cigareti, ti stvarno ne misliš da onom kojem osvojiš srce, (ili već jesi) da kad budeš imala problema, a vjeruj mi imat ćeš ih... slamati ćeš srce svojim neodgovornim ponašanjem (ja to iz fuck... iskustva, jer moja puši... ), ma ne mogu je gledat, kad drži "tu" stvar u ruci i otpuhuje, a kad se razgovaramo na telefon, pa čujem onaj PHUUUU, ma ja naprosto ![]() ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? pušim, ali mislim da nije alarmatna količina. to mi je gušt uz kavu ili poslije jela. Ne podnosim smrad na odjeći i u kosi pa stalno furam anti-smoke oler u torbi.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? danas prestajem pušit ![]() ...nadam se.......
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ne pušim i nikad nisam! Ne vidim ništa u tome osim gubitak zdravlja, ali nemam ništa protiv toga, kome se puši neka puši! Jedino bi trudnicu pribija kad vidim da puši, jer misli na sebe umisto na malog anđela u sebi! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cigarete... da ili ne??? Znanstveno je dokazano da nepušači umiru zdraviji! Da, na žalost moju i ja trošim taj otrov. Ovisan sam. A pričinjavaju mi toliko zadovoljstvo, pravi užitak. Sve znam, al za sada ne ide drugačije.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:12.

ne znam zakaj.