Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Ne pušim, jednom probala i to mi je najodvratniji okus koji sam ikad. Gorko, doslovno ti očisti sve diš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-07, 20:03   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-04-07
Poruka: 13
rock_angel se izdvaja iz mase
Re: Cigarete... da ili ne???

Ne pušim, jednom probala i to mi je najodvratniji okus koji sam ikad. Gorko, doslovno ti očisti sve dišne puteve i ostavi neki jako čudan i neugodan osjećaj, kao da ti osuši grlo. Uf....jednom i više nikada. Radje si za te novce kupim veliku milku s cijelim lješnjacima

Ali moram priznati da mi na muškarcu to ponekad izgleda sexi ne znam zakaj.

"Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein
rock_angel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 16:03   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

da, pusim, od svoje 14 god. i moram rec iskreno da volim pusit, je smrdi i sve to, ali gušt mi je zapalit cigaru i pit kavu...druga je stvar kad u jednom danu popusim cilu kutiju, onda mi postane odvratno i samo pusim iz navike
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 20:32   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: crnka_8 Pogledaj Poruke
da, pusim, od svoje 14 god. i moram rec iskreno da volim pusit, je smrdi i sve to, ali gušt mi je zapalit cigaru i pit kavu...druga je stvar kad u jednom danu popusim cilu kutiju, onda mi postane odvratno i samo pusim iz navike
Pa bolje se "ubit" u sexu nego u cigareti, ti stvarno ne misliš da onom kojem osvojiš srce, (ili već jesi) da kad budeš imala problema, a vjeruj mi imat ćeš ih... slamati ćeš srce svojim neodgovornim ponašanjem (ja to iz fuck... iskustva, jer moja puši... ), ma ne mogu je gledat, kad drži "tu" stvar u ruci i otpuhuje, a kad se razgovaramo na telefon, pa čujem onaj PHUUUU, ma ja naprosto
master je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 20:33   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,602
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

pušim, ali mislim da nije alarmatna količina.
to mi je gušt uz kavu ili poslije jela.
Ne podnosim smrad na odjeći i u kosi pa stalno furam anti-smoke oler u torbi.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 18:57   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-07
Poruka: 38
abdula se izdvaja iz mase

upravo sada pusim,uzivam u svakom dimu
abdula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 19:07   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 619
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: abdula Pogledaj Poruke
upravo sada pusim,uzivam u svakom dimu
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 19:08   #27 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

danas prestajem pušit

...nadam se.......
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 23:19   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-03-07
Godina: 28
Poruka: 31
Nata2804 se izdvaja iz mase

Prestala pušiti prije četiri i pol godine. U početku je bilo teško i čudno ali sad je super.
Nata2804 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 23:41   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Ne pušim i nikad nisam!
Ne vidim ništa u tome osim gubitak zdravlja, ali nemam ništa protiv toga, kome se puši neka puši!
Jedino bi trudnicu pribija kad vidim da puši, jer misli na sebe umisto na malog anđela u sebi!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 23:45   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,607
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Znanstveno je dokazano da nepušači umiru zdraviji!

Da, na žalost moju i ja trošim taj otrov. Ovisan sam.
A pričinjavaju mi toliko zadovoljstvo, pravi užitak.

Sve znam, al za sada ne ide drugačije.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112