| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; pa nemoj sudit sve po toj tvojoj ludači... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba pa nemoj sudit sve po toj tvojoj ludači ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: zg Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba kaj je s ovom ekipom kaj je bi, jel ti se i oni gade ![]() dobro mariko kaže, nisu sve ko ova tvoja napasne.. ![]()
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Banned | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba nije moja.... neg cura je jednostavno umobolno poremečena... prije nisam imala predrasude o lezbama,ali kad sam nju upoznala-išla je u moju školu,zgadilo mi se to Citat:
zapravo nemam ni o lezbama,to što marinko kaže nisu sve iste... ali ja se više ne bi družila s ni jednom za koju znam da ima neke nagone.... | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba meni osobno se ne gade.. Zašto bi? Mislim da svatko od nas ima pravo birati svoj stil života. Bitno je da se ljudi vole i da je na obostran pristanak ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba pa ne može me silovati... ![]() koja je razlika između tipa koji mi se upucava, a ne sviđa mi se i žene koja mi se upucava, a ja juodbijem jer nemam takve sklonosti.?Samo u spolu! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba jedino je ti ovdi znaš. ![]() zado san reka da je tvoja ; Citat:
kontradikcija svi mi imamo nagone (seksualne) ![]() muški pogotvo (viruj mi znan )a ti si zgodna cura, i sigurno onima oko tebe sa jakim nagonon nije lako ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
Naglašavam navaljivati, jer protiv svojih osjećaja ne može i ako se ona nastavi normalno ponašati, meni neće smetati to što znam da joj se sviđam. Dapače, svima nama imponira kada shvatimo da smo nekome privlačni bez obzira na spol. ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

)