koje je tvoje pitanje?
jel ok da su žene emancipirane ili jel ok da su zaokupljene samo poslom a štekaju na ljubavnom planu?
i ne razumijem ovo Pošto se danas mora bit sretan ako imaš i posao u struci.![]()
Raspravljate o temi Emancipirane žene sa karijerom u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Dosta smo puta danas za ovo čuli. Znaci ne radi se o ženama koje pošto poto žele vezu, ne misle ...
koje je tvoje pitanje?
jel ok da su žene emancipirane ili jel ok da su zaokupljene samo poslom a štekaju na ljubavnom planu?
i ne razumijem ovo Pošto se danas mora bit sretan ako imaš i posao u struci.![]()
Za mene to nisu emancipirane žene već žene koje imaju problema s emocionalnim vezanjem.![]()
o jbt.... zar ovo postoji?
prvo:osjećaju se ku*ac moj ispunjeno i NEusamljeno... žena je žena, koliko god vas ima i kakvih god, imate tu neku karakterističnu "crtu" u tom pogledu tako da, ovo je nemoguća misijanego su usmjerene na svoj posao, karijeru i na takav način se štite od samoće
ili se tako osjećaju ispunjeno.vi jednostavno morate imati nekoga uz sebe - ovo se odnosi na žene koje su prošle 30-ku i malo ide tik tak...ono ne...
Ko ovo ima u hrvatskoj skidam mu kapu....Imaju ljubazne kolege i kolegice na poslu, uvijek s njima na kavici, pametne, pričljive.
a ovo nije ništa novo.... ponašanje poput hladne kraljice a doma cmolji frendicama....Ali kad je ljubav u pitanju ostavaljaju dojam kao da ih nije briga..
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Pa irm, ne mora taj "netko" uz nas biti muškarac, može biti dijete. Uf, koliko ih samo znam da bi dijete, muškarac manje-više![]()
opet treba muškarac da ga napravi![]()
Ne mislim da je to dobro, ali neka svatko radi ono što ga usrećuje. Razumijem da žena s fakultetom (ili dva) želi da joj se trud isplati, da za njega bude adekvatno nagrađena. I novcem i usponom na društvenoj ljestvici. Znam ih nekoliko koje su to svjesno izabrale. Kad ih pitam jesu li usamljene, vele mi da ne razmišljaju o tome. Naravno da ne razmišljaju kad ne stignu, zatrpaju se poslom, rade po 15 sati dnevno. Meni je takav život užasan, prošao sam to - i ne zanima me. Jebeš pare ako ih ne stignem potrošiti.
No prije ili poslije morat će zastati, razmisliti, odrediti što im je prioritet. Tko sam živi, sam i umre. Nije to neko postignuće.
Potpisi su za budale.
šalu na stranu, žene i jesu zakinute u neku ruku u pogledu karijere radi trudnoće.... ali im se ta "zakinutost" (trudnoća) višestruko isplati (nosit i rodit bebača)to mi muški nikad nećemo znati
![]()
Potpisi su za budale.