| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: KinderLada znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() ..............što se tiče kozmetičara & frizera idem redovito iz razloga što ja to volim.............volim se urediti, ne zato što to netko traži ili očekuje od mene.........a šoping obožavam!!!.......... ![]() ............volim sve, od hodanja po dućanima, isprobavanja odjeće/obuće, jedino mi je malo bed kad moram svo to zadovoljstvo i platiti.............. ![]() .................e sad, ako sam tipično žensko, neka sam i ponosim se time........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? jesam tipično sam žensko , kaj ima loše u tome .. ovdje je nešto pobrkano , tipično nije plakanje za puknutim noktom i hodanje u štiklama po kamenju i šumi(to je preseravanje i nema veze sa tipičnim ženskim osobinama) šoping svi vole i muški i žene , samo kaj će muški uglavnom završiti na odjelu tehnike , a ženama ništa neće promaknuti oku , dobro izgledati također vole i muški i ženske .. piti i tulumariti ( ta imamo mamu i cinu kao žive dokaze , i ja bi al me nakak sram da me deca vide kak kolutam očima i zapinjem na ravnom)
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
Ima muškaracai koji to kažu, al oni površinski razmišljaju ili su previše mladi. U većini slučajeva su to oni s kojima ni nemreš ući u neki kvalitetan razgovor jer nemaju klikera u glavi. Ostalo se slažem sa pahuljicom .
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Pahuhuljice, odgovor je bio upućen Adolonu...ja sam to čula za sebe, najčešće jer si kompliciram bezvezne stvari ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
jesmo se dobro skužile..........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
Svejedno, smatram sebe pravom, tipičnom ženom jer se ponašam, govorim, krećem i izgledam kao žena, a to ne znači da mi je životni cilj ošišati se kao viktorija beckam. Ali da, volim obući štikle, nalickati se i šetuckati s najnovijom torbicom, a je li mi to prioritet i glavna preokupacija? NE! Spriječava li me to da razmišljam o nečemu drugom? NE! i ne vidim kakve to ima veze s pameću ili glupoćom? I kakve to ima veze s tim što sam žensko. Muškarci se ne lickaju i ne opterećuju glupostima (nogomet?????)Citat:
Citat:
I ne branim ovim postom žensku čast jer su i meni glupe žene koje samo gledaju kako će se iskvarcati i ispeglati kosu i ništa ih drugo na ovom svijetu ne zanima. Međutim, mislim da to nema veze s time što su one ŽENE jer tako plitkih muškaraca ima na svakom koraku (teretanice, steroidi, utegnute majičice, felgice, rezanje žila zbog gola više/manje.......). Dakle, glupi su plitki ljudi, bili oni lijepi ili ružni. A plitki nisu oni ljudi koje zanimaju gluposti, nego oni koje zanimaju SAMO I JEDINO gluposti. | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

kao žive dokaze , i ja bi al me nakak sram da me deca vide kak kolutam očima i zapinjem na ravnom)
Meni niko nikad nije rekel da sam tipično žensko
A sad.... 

.
jesmo se dobro skužile..........