Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: KinderLada znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-07, 13:06   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Jeste li tipično žensko??

Citat:
Pravi autor: KinderLada Pogledaj Poruke
znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muški imaju običaj opisat, puno pričamo a ništa pametno ne rečemo i bla bla... od gore navedenog ja jedino kavu mogu ispijat po 3-4 ure s guštom. ali pitanje je jesmo li stvarno onakve kakvima nas muškarci opisuju: ženske zanima samo šoping i lickanje?? i jeli istina da muškarci ljepotu povezuju s gluposti, znate ono lijepa i glupa.

Cure da vas čujem, obranite žensku čast, pa nismo mi samo ukras, i ne zanimaju nas samo pi*darije, jel da??
..........sve ovo navedeno ne smatram pizdarijama, nego kao jednu vrstu načina za opuštanje...........bar se ja tako osjećam dok ispijam kavu po 3 sata, inače kao da ju nisam ni popila............
..............što se tiče kozmetičara & frizera idem redovito iz razloga što ja to volim.............volim se urediti, ne zato što to netko traži ili očekuje od mene.........a šoping obožavam!!!..........
............volim sve, od hodanja po dućanima, isprobavanja odjeće/obuće, jedino mi je malo bed kad moram svo to zadovoljstvo i platiti..............
.................e sad, ako sam tipično žensko, neka sam i ponosim se time...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 13:49   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

jesam tipično sam žensko , kaj ima loše u tome .. ovdje je nešto pobrkano , tipično nije plakanje za puknutim noktom i hodanje u štiklama po kamenju i šumi(to je preseravanje i nema veze sa tipičnim ženskim osobinama)
šoping svi vole i muški i žene , samo kaj će muški uglavnom završiti na odjelu tehnike , a ženama ništa neće promaknuti oku , dobro izgledati također vole i muški i ženske .. piti i tulumariti ( ta imamo mamu i cinu kao žive dokaze , i ja bi al me nakak sram da me deca vide kak kolutam očima i zapinjem na ravnom)
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:04   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kaj ja znam Meni niko nikad nije rekel da sam tipično žensko
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:08   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Još nije
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:21   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A sad....
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:25   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
A sad....
Ne...mislim da nije

Jel me ti možda nazivaš tipičnim ženskim
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:43   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
i jeli istina da muškarci ljepotu povezuju s gluposti, znate ono lijepa i glupa.
Cure da vas čujem, obranite žensku čast, pa nismo mi samo ukras, i ne zanimaju nas samo pi*darije, jel da??

Ima muškaracai koji to kažu, al oni površinski razmišljaju ili su previše mladi. U većini slučajeva su to oni s kojima ni nemreš ući u neki kvalitetan razgovor
jer nemaju klikera u glavi.

Ostalo se slažem sa pahuljicom .
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:46   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pahuhuljice, odgovor je bio upućen Adolonu...ja sam to čula za sebe, najčešće jer si kompliciram bezvezne stvari

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Još nije
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:51   #29 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pahuhuljice, odgovor je bio upućen Adolonu...ja sam to čula za sebe, najčešće jer si kompliciram bezvezne stvari
.............ako se to odnosi na komentar uz repić, to je zbog onog smajlića............ jesmo se dobro skužile..........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 16:07   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muški imaju običaj opisat, puno pričamo a ništa pametno ne rečemo i bla bla... od gore navedenog ja jedino kavu mogu ispijat po 3-4 ure s guštom. ali pitanje je jesmo li stvarno onakve kakvima nas muškarci opisuju: ženske zanima samo šoping i lickanje??
Ne volim shopping jer me umara, niti kozmetičare jer su bacanje para, frizere jer me previše ošišaju. Ne volim sjediti tri sata na jednom mjestu, ali zato ću popiti tri kave na tri mjesta
Svejedno, smatram sebe pravom, tipičnom ženom jer se ponašam, govorim, krećem i izgledam kao žena, a to ne znači da mi je životni cilj ošišati se kao viktorija beckam.
Ali da, volim obući štikle, nalickati se i šetuckati s najnovijom torbicom, a je li mi to prioritet i glavna preokupacija? NE! Spriječava li me to da razmišljam o nečemu drugom? NE! i ne vidim kakve to ima veze s pameću ili glupoćom? I kakve to ima veze s tim što sam žensko. Muškarci se ne lickaju i ne opterećuju glupostima (nogomet?????)

Citat:
i jeli istina da muškarci ljepotu povezuju s gluposti, znate ono lijepa i glupa.
Ti muškarci kojima je svaka lijepa cura glupa su kompleksaši i primitivci i tako me za njih briga da ti to ne mogu opisati.

Citat:
Definitivno se ne smatram ukrasom, niti dozvoljavam da ikome služim kao ukras. A pizdarije me zanimaju, (pri čemu ne mislim samo na torbice i cipelice), ali me isto tako zanima puno stvari koje se ne kvalificiraju glupostima.

I ne branim ovim postom žensku čast jer su i meni glupe žene koje samo gledaju kako će se iskvarcati i ispeglati kosu i ništa ih drugo na ovom svijetu ne zanima. Međutim, mislim da to nema veze s time što su one ŽENE jer tako plitkih muškaraca ima na svakom koraku (teretanice, steroidi, utegnute majičice, felgice, rezanje žila zbog gola više/manje.......).

Dakle, glupi su plitki ljudi, bili oni lijepi ili ružni. A plitki nisu oni ljudi koje zanimaju gluposti, nego oni koje zanimaju SAMO I JEDINO gluposti.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, tipicno, zensko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108