| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; Hahahahahahaha A pa da, dođem do tipa koji mi se uopće ne sviđa i kažem mu da ga neću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Hahahahahahaha A pa da, dođem do tipa koji mi se uopće ne sviđa i kažem mu da ga neću sazaželjevat ako mi kaže koliki mu je prijatelj u gaćama!!! A šta ako neka od tih ružnih cura ima veeeelike sise? Kako bi onda vi reagirali? I niste mi na pitanje odgovorili!!!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-02-06 Godina: 26
Poruka: 162
![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-12-06 Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? meni na žalost sažaljenje ne proradi..ali nemam nikakvo generalizirano ime, ima tu neki "longonja", pa neki "slinavac", pa neki "šarmer" i tak..ali to su uglavnom frajeri koje priroda baš nije mazila, ali su i potvrđeno opako umišljeni i puni sebe (neutemeljeno) pa si frendice i ja ne možemo pomoć nego im dajemo navedene nickove... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? interno ja i moja najbolja prija ruzne decke zovemo - "kakav frajer"! inace je samo gabor.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Isto kao mama- Gabor... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

zaaaaanimljivo!! Da vidimo...jeste vas dvojica stavili svoju sliku u temi Slike forumaša i forumašica??