Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Koje su vam žene idoli u Društvo forumu; Da li imate neke svoje idole, tj. nekog poput kojeg ste željeli izgledati i živjeti njezin život?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-07-07, 05:54   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 408
Mazda890 se izdvaja iz mase
Koje su vam žene idoli

Da li imate neke svoje idole, tj. nekog poput kojeg ste željeli izgledati i živjeti njezin život?
Mazda890 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 13:41   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Koje su vam žene idoli

Ne, ali recimo da mi je jako draga Marilyn Monroe, jer je kao ja, kroz život uvijek nailazila na pogrešne muškarce i dosta je bila nježna i osjećajna...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 13:55   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Maca Maradona (naučio sam tehnicirat ko ona)
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 08:08   #4 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Lacoste_girl

Datum registracije: 29-10-07
Godina: 19
Poruka: 5
Lacoste_girl se izdvaja iz mase

pa ono moglo bi se reć definitivno Adriana Lima...nije moj izbor ni loš
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Adriana Lima 59.jpg (38.1 KB, 8 pogleda)
Lacoste_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 08:50   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Jordanska kraljica Rania - ujedinjenje ljepote, pameti, ljupkosti, dobrote, ženstvenosti i tolerancije...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 09:10   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Oprah Winfrey. Žena, siromašna crnkinja koja je od sebe napravila ikonu čija riječ u americi gotovo da je ravna zakonu, a sve to zaslužujući najblesavijoj emisiji na svijetu. Uz to, nikada nije zaboravila kako je to nemati ništa.
Ipak, prije bih rekla da joj se divim, nego da mi je baš "idol". Imam još dosta žena na popisu, ali ne da mi se sada pisati.

Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 09:14.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 09:26   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

jednostavno, možda nekome ofucano-moja mama. napravila je od mene čvrstu osobu, ko što je i ona, uvijek se za sve sama izbori, jaka, osjećajna, topla.. prekrasna žena i moj največi uzor, uvijek bila i uvijek ostala!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 09:30   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
jednostavno, možda nekome ofucano-moja mama. napravila je od mene čvrstu osobu, ko što je i ona, uvijek se za sve sama izbori, jaka, osjećajna, topla.. prekrasna žena i moj največi uzor, uvijek bila i uvijek ostala!
Svaka čast tvojoj mami
I ja se svojoj divim ali još uvijek postoje nekakva obostrana zamjeranja. Htjela bih joj jednog dana reći koliko ju volim i koliko sam joj zahvalna što je nas troje sama odgojila i htjela bih da i ona jednog dana bude ponosna na mene.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 09:35   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
I ja se svojoj divim ali još uvijek postoje nekakva obostrana zamjeranja. Htjela bih joj jednog dana reći koliko ju volim i koliko sam joj zahvalna što je nas troje sama odgojila i htjela bih da i ona jednog dana bude ponosna na mene.
sigurna sam da uvijek postoje neke nesuglasice.. tak mora bit, al i ti kad sagledaš sve kaj vam je dala, i na koji način vas je podigla, zahvalna si joj do groba i ta se ljubav rijetko s ćim može mjeriti. prije ili kasnije sve dođe na svojje ako postoje nesuglasice! good luck
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 19:02   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Moja mater.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: idoli, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103