| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koje su vam žene idoli u Društvo forumu; Da li imate neke svoje idole, tj. nekog poput kojeg ste željeli izgledati i živjeti njezin život?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli Ne, ali recimo da mi je jako draga Marilyn Monroe, jer je kao ja, kroz život uvijek nailazila na pogrešne muškarce i dosta je bila nježna i osjećajna...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli Oprah Winfrey. Žena, siromašna crnkinja koja je od sebe napravila ikonu čija riječ u americi gotovo da je ravna zakonu, a sve to zaslužujući najblesavijoj emisiji na svijetu. Uz to, nikada nije zaboravila kako je to nemati ništa. Ipak, prije bih rekla da joj se divim, nego da mi je baš "idol". Imam još dosta žena na popisu, ali ne da mi se sada pisati. ![]() Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 09:14. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli jednostavno, možda nekome ofucano-moja mama. napravila je od mene čvrstu osobu, ko što je i ona, uvijek se za sve sama izbori, jaka, osjećajna, topla.. prekrasna žena i moj največi uzor, uvijek bila i uvijek ostala!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli Citat:
![]() I ja se svojoj divim ali još uvijek postoje nekakva obostrana zamjeranja. Htjela bih joj jednog dana reći koliko ju volim i koliko sam joj zahvalna što je nas troje sama odgojila i htjela bih da i ona jednog dana bude ponosna na mene. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam žene idoli Moja mater.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: idoli, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

)