Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; Ma ima tipova kojima malo duža kosica baš dobro stoji, ako imaju markantnu facu kosa to malo "ublaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 01:42   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Muške frizure - žensko gledište

Ma ima tipova kojima malo duža kosica baš dobro stoji, ako imaju markantnu facu kosa to malo "ublaži". Naravno da uvijek mora biti čista. A i u gradu sam viđala dečke s kožnom jaknom i kosom skupljenom u rep, imaju nešto u sebi privlačno, divlje

Ali opet naravno, kratka kosa je najbolja, jer svima stoji.

Recimo ovaj plavi tip u Spotu "Always" Bon Jovija (btw, jedna od najdražih pjesama)

Ili Josh Holloway iz serije "Lost"

Zadnji Uredio Wamp : 11-01-08 u 01:47.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 12:53   #22 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

majke ti mile, šta ste vi žene zahtjevne

Sve imate jedno pet-šest obaveznih uvjeta koje muška kosa mora zadovoljit, pa još jedno tri-četiri "može, ali..." opcije, i jedno dvije-tri "ne, nikako" varijante

Ah, žene...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 12:58   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
...dugu volim samo ako tip ima dredove i da mu bas ono stoje, al to je rijetkost.
Eh, nažalost su rijetki kojima stoje, ali kada stoje, stoje nenadjebivo. Još ako je frajer zgodan
samo, čula sam da se ti dredovi ne smiju prati..Tako nekako. Jel se netko kuži u dredove?
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 13:13   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 243
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
čula sam da se ti dredovi ne smiju prati..Tako nekako. Jel se netko kuži u dredove?
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 13:46   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Jebiga, ne znam.... Tako meni rekli - prati samo nekim specijalnim preparatima... Bo... Nisam ja kriva što sam neinformirana... Nisam doživjela nikakve bliske susrete sa dredovima, a i ne predstavljaju mi nešto previše bitno u životu tako da... Prosvijetli me...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 18:23   #26 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
majke ti mile, šta ste vi žene zahtjevne

Sve imate jedno pet-šest obaveznih uvjeta koje muška kosa mora zadovoljit, pa još jedno tri-četiri "može, ali..." opcije, i jedno dvije-tri "ne, nikako" varijante

Ah, žene...
Kojih pet-šest obaveznih uvjeta? Obavezan uvjet je samo da je kosa čista... ostalo ništa nije obavezno, uostalom ne bih rekla da smo zahtjevne po pitanju frizure.. jer mislim da je to jedna od zadnjih stvari koje gledamo na muškarcu, kao i vi na ženama pretpostavljam.
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 22:59   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,195
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

zahtjevne zahtjevne. i ja kažem
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 23:05   #28 (permalink)
Cobeta

E nismo!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 23:21   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Meni frizura stoji kako se stanem iz kreveta, dok si kapu stavim na glavu odmah se mi poravna
potemkin.hr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 10:51   #30 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dvorska Luda

Datum registracije: 06-01-08
Poruka: 80
Dvorska Luda se izdvaja iz mase

Sestra mi kaze (koja ima frenda s dredovima) da on to pere svaki dan, a sad za preparate koje koristi nemam pojma...

ja imam kovrcavu kosu...cistu ali neurednu...onako, kratko-dugu (oko6-8 cm kad izravnam) uvijek cesljam prije pranja, a poslije kako osusi fen, tako ostane...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108