| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; Ma ima tipova kojima malo duža kosica baš dobro stoji, ako imaju markantnu facu kosa to malo "ublaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Ma ima tipova kojima malo duža kosica baš dobro stoji, ako imaju markantnu facu kosa to malo "ublaži". Naravno da uvijek mora biti čista. A i u gradu sam viđala dečke s kožnom jaknom i kosom skupljenom u rep, imaju nešto u sebi privlačno, divlje ![]() Ali opet naravno, kratka kosa je najbolja, jer svima stoji. Recimo ovaj plavi tip u Spotu "Always" Bon Jovija (btw, jedna od najdražih pjesama)Ili Josh Holloway iz serije "Lost" ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 11-01-08 u 01:47. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište majke ti mile, šta ste vi žene zahtjevne Sve imate jedno pet-šest obaveznih uvjeta koje muška kosa mora zadovoljit, pa još jedno tri-četiri "može, ali..." opcije, i jedno dvije-tri "ne, nikako" varijante Ah, žene...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Kojih pet-šest obaveznih uvjeta? Obavezan uvjet je samo da je kosa čista... ostalo ništa nije obavezno, uostalom ne bih rekla da smo zahtjevne po pitanju frizure.. jer mislim da je to jedna od zadnjih stvari koje gledamo na muškarcu, kao i vi na ženama pretpostavljam.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Sestra mi kaze (koja ima frenda s dredovima) da on to pere svaki dan, a sad za preparate koje koristi nemam pojma... ja imam kovrcavu kosu...cistu ali neurednu...onako, kratko-dugu (oko6-8 cm kad izravnam) uvijek cesljam prije pranja, a poslije kako osusi fen, tako ostane... ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

Jel se netko kuži u dredove?
.keskin.
Tako meni rekli - prati samo nekim specijalnim preparatima... Bo... Nisam ja kriva što sam neinformirana...
Nisam doživjela nikakve bliske susrete sa dredovima, a i ne predstavljaju mi nešto previše bitno u životu tako da... Prosvijetli me...