| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; e neznam....a sta si djelio to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Mene najviše živcira kad, npr. posvađamo se i idemo spavat. I gad zaspe već nakon 3min, bez pol beda, k'o da ništa nije bilo! A ja se ubijam kaj sam krivo rekla, kaj sam pretjerala, analiza analize događaja!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: muski mozak Ah pa ovako, krenimo... ![]() Muški mozak, odnosno nemozak, nema dijelova, tj. misli samo s jednom "česticom" i čuju samo ono što žele čut, a ono što ne žele, ne čuju il se prave da ne čuju pa zanemare... Dakle muški nemozak, funkcionira na taj način da ono što vidi želi, ima taj cilj da pobjedi stavi pobjedničku zastavu podrigne se od zadovoljstva te vidi drugo brdo i ode se i na njega popišat, jer to je ta muška stvar. Nadalje, misle da su frajeri kad sjede na dva stolca, pazi to je 8 nogu, kako im sve stane? Kažu najbolji izgovor kako su vas žene odjebale, ma daj...!!! Mi smo barem kulturne pa kažemo nisi moj tip , bah, ma reci frajeru daj aj bok vidim jednog boljeg, jer isto on to tebi kaže, a kad je pijan misli ti mi nedaš idem tražit onu koja mi da! Znam te puško dok si pištolj bila... Ma udri u jaja, bez kraja... ![]() P.S. Sorry dečkići bijah inspirirana, ak me još inspiracije uhvati nemojte se ljutit, ipak je ovo za žemskice ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Citat:
i mene sad sve muci i analiziram a on vjerojatno nije ni pomislio na to... dadyml imas rep ko kuca velik za ovu analizu NEMOZGA ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

Kažu najbolji izgovor kako su vas žene odjebale, ma daj...!!! Mi smo barem kulturne pa kažemo nisi moj tip , bah, ma reci frajeru daj aj bok vidim jednog boljeg, jer isto on to tebi kaže, a kad je pijan misli ti mi nedaš idem tražit onu koja mi da!