| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; ali nije razlog to što si se otvorio ajmo nazad na temu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ofc da nije nego sto san poceja davat toj osobi puno a dobiva jako malo ili cak nista al nazad na temu bi mogli slazem se
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je sad si mi napisao da se slažeš da to nije razlog,pa onda opet napisao isto evo,ja volim da me dečko iznanadi s nečim lijepim,to znači da misli na mene i da želi održati moj interes |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je otvorit se prema nekoj osobi i davat joj sebe nije ista stvar... ja volim kad me se siti s nekom sitnicom ili bilo cim ili samo kad mi ne zvonca za svaku piz**riju nego prihvati sitnice i krene dalje... al najvise kad netko pocne voliti tvoje mane umjesto da ih pokusava ispraviti
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
amo se mi vratit na izjavljivanje, a ne negativne posljedice... _D
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 06-05-08 u 18:48. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je po stoti put nije problem u davanju sebe nego u tome sto neke osobe ne znaju to uzvratiti!!! nadan se da je sad jasnije
| | |
| | #50 (permalink) | |
znaci od pocetka se razumijemo
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.