| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedojebane babe Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kažem, postanem divlja i mislim da bi ih mogla zatući (postoji mnogo ljudi koji me mogu razočarati ali nisam ljuta, nego razočarana) međutim u zadnje vrijeme je jedna nedojebana baba toliko bjesa znala u meni izazvati da sam ju bila spremna zadaviti golim rukama. Situacija; ona srednjih godina, nema muža, djece, ničega, živi samo za svoj posao i napada ljude bez veze okolo kao da je vladarica, a oni njezine sluge, a u biti su joj kolege. Iz čista mira te toliko spusti i pred drugima omalovaži kao da si ti zadnje đubre. Pa se ja pitam kakve su to žene koje smisao svog života vide u tome da ljude oko sebe špotaju? Kakve su to žene koje žive za svoj posao i nemaju privatan život? I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nedojebane babe Znam dosta ljudi u tim istim godinama,nema obitelji,djece,ničeg i žive samo za posao jer ga rade najbolje što znaju i vole ga.Meh ali to su muškarci. A ova stara baba,zadavi je.Znao sam i ja par takvih.Nedojebane babetine,ustvari jedna živi u mojoj zgradi i stalno nešto sere mom starom kako ovo kako ovo dok joj nije reko " šta oćeš da te jebem " i onda se pokupila ko pička. ![]() I da,treba im kurac. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 180
![]() | Re: Nedojebane babe eh.. nije njima lako. ono, nemaš nikog, nit te tko voli. jedino čeg imaš napretek je žuč koju prolijevaš gdje možeš. a što, mlađe kolegice nisu idealna meta? ma hajte.. da riješiš slučaj, moraš se konfrontirati s babom. nema druge.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Joj kak te nevolim ![]() Ja to gledam ovak: malo si je žena previše idealizirala život, tražila doslovno dlaku u jajetu, nitko nikada nije bio dovoljno dobar, dovoljno moralan, dovoljno bilo kaj... i onda su godine napravile svoje. U biti, takvima treba reći da si kupe život...... ili mačku ![]() ili dobar vibrator ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 28-04-08 u 21:16. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
Mislim da to nema veze sexom , to su jednostavno takvi karakteri koji se tako nose sa stresom i poslom. Ima dosta ljudi koji su u braku, imaju ljubavnike, ljubavnice,kucicu,psa,dicu pa su zivcani, ludi i arogantni... I nema to sve veze sa spolom... Muskarcima u poslu dozvoljeno da budu takvi i njihovo ponasanje je sasvim normalno, a kod zena se odma zakljuci da im fali kurac...
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Nedojebane babe Ne, jer da imaju kurac bile bi Salome ![]() Ajd za ozbiljno, ja se slažem sa Evom, to je do karaktera osobe ne do njezinog seksualnog života.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nedojebane babe Da i ja napišem koju "pametnu" jutros. U svakom okruženju se mogu naći "nedojebane babe", dežurne dušebrižnice, sveznalice, uglavnom osobe koje čiste tuđe pragove. A čiste ih samo zato da se ne uoči prljavština ispred njihovih. To je jedna vrsta obrambenog mehanizma, jer te osobe imaju problem koji ne znaju ili ne mogu riješiti, a ne žele ga podijeliti ni s kim (eventualni problemi: nedojebanost, nestručnost, nesigurnost, isfrustriranost, obiteljski problemi ...). U pravilu se te osobe ponašaju po principu "napad je najbolja obrana" ili "napadni da ne budeš napadnut". Kako se postaviti? Odlučno i oštro. Reći im što im pripada i ne upuštati se u veliko filozofiranje, velike rasprave. Sretno Teice!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Ignorirati ako se da, a ako se ne da onda poslat u rodno mjesto pod cijenom da ispadnes veci primitivac, ali bar ti je srce na mjestu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:01.