Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-08, 20:43   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Nedojebane babe

Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kažem, postanem divlja i mislim da bi ih mogla zatući (postoji mnogo ljudi koji me mogu razočarati ali nisam ljuta, nego razočarana) međutim u zadnje vrijeme je jedna nedojebana baba toliko bjesa znala u meni izazvati da sam ju bila spremna zadaviti golim rukama.

Situacija; ona srednjih godina, nema muža, djece, ničega, živi samo za svoj posao i napada ljude bez veze okolo kao da je vladarica, a oni njezine sluge, a u biti su joj kolege. Iz čista mira te toliko spusti i pred drugima omalovaži kao da si ti zadnje đubre.

Pa se ja pitam kakve su to žene koje smisao svog života vide u tome da ljude oko sebe špotaju? Kakve su to žene koje žive za svoj posao i nemaju privatan život?
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 20:53   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 643
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Nedojebane babe

Znam dosta ljudi u tim istim godinama,nema obitelji,djece,ničeg i žive samo za posao jer ga rade najbolje što znaju i vole ga.Meh ali to su muškarci.

A ova stara baba,zadavi je.Znao sam i ja par takvih.Nedojebane babetine,ustvari jedna živi u mojoj zgradi i stalno nešto sere mom starom kako ovo kako ovo dok joj nije reko " šta oćeš da te jebem " i onda se pokupila ko pička.

I da,treba im kurac.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 20:54   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 180
Moneypenny se izdvaja iz mase

eh..
nije njima lako. ono, nemaš nikog, nit te tko voli. jedino čeg imaš napretek je žuč koju prolijevaš gdje možeš. a što, mlađe kolegice nisu idealna meta? ma hajte..
da riješiš slučaj, moraš se konfrontirati s babom. nema druge.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:10   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj kak te nevolim

Ja to gledam ovak: malo si je žena previše idealizirala život, tražila doslovno dlaku u jajetu, nitko nikada nije bio dovoljno dobar, dovoljno moralan, dovoljno bilo kaj... i onda su godine napravile svoje.

U biti, takvima treba reći da si kupe život...... ili mačku

ili dobar vibrator

Zadnji Uredio dorina : 28-04-08 u 21:16.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:55   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 340
croabc se izdvaja iz mase

Tih nedojebanih je puno u politici.
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 22:34   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,570
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
mislim da treba, al ovo je prosto
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 01:38   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Znam dosta ljudi u tim istim godinama,nema obitelji,djece,ničeg i žive samo za posao jer ga rade najbolje što znaju i vole ga.Meh ali to su muškarci.

A ova stara baba,zadavi je.Znao sam i ja par takvih.Nedojebane babetine,ustvari jedna živi u mojoj zgradi i stalno nešto sere mom starom kako ovo kako ovo dok joj nije reko " šta oćeš da te jebem " i onda se pokupila ko pička.

I da,treba im kurac.
Pa sta da su to muskarci?

Mislim da to nema veze sexom , to su jednostavno takvi karakteri koji se tako nose sa stresom i poslom. Ima dosta ljudi koji su u braku, imaju ljubavnike, ljubavnice,kucicu,psa,dicu pa su zivcani, ludi i arogantni... I nema to sve veze sa spolom... Muskarcima u poslu dozvoljeno da budu takvi i njihovo ponasanje je sasvim normalno, a kod zena se odma zakljuci da im fali kurac...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 02:57   #8 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Ne, jer da imaju kurac bile bi Salome

Ajd za ozbiljno, ja se slažem sa Evom, to je do karaktera osobe ne do njezinog seksualnog života.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 06:32   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Da i ja napišem koju "pametnu" jutros.

U svakom okruženju se mogu naći "nedojebane babe", dežurne dušebrižnice, sveznalice, uglavnom osobe koje čiste tuđe pragove. A čiste ih samo zato da se ne uoči prljavština ispred njihovih.

To je jedna vrsta obrambenog mehanizma, jer te osobe imaju problem koji ne znaju ili ne mogu riješiti, a ne žele ga podijeliti ni s kim (eventualni problemi: nedojebanost, nestručnost, nesigurnost, isfrustriranost, obiteljski problemi ...). U pravilu se te osobe ponašaju po principu "napad je najbolja obrana" ili "napadni da ne budeš napadnut".

Kako se postaviti?

Odlučno i oštro.
Reći im što im pripada i ne upuštati se u veliko filozofiranje, velike rasprave.

Sretno Teice!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 06:51   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,461
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ignorirati ako se da, a ako se ne da onda poslat u rodno mjesto pod cijenom da ispadnes veci primitivac, ali bar ti je srce na mjestu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103