| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi o muskarcima u Društvo forumu; Koji je najbrži put do muškarčevog srca ? Oštrim nožem kroz prsa.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Da, da i moj muškarac je savršen-NOOOTT!! Jedino po čemu se razlikuje od ostalih muških primjeraka je kaj nije freak za nogometom, da, da ima i takvih.... a za sve ove duhovite postove-mrak, sam dajte još takvih, bar se imam čemu nasmijat ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Pa carice ti si iz Poduseda?! ![]() Gdje ideš na kavu? Moj spada među freakove za kompijutorom. Jučer me zove i pita tko to igra da je takva buka po gradu. Ja "Pa Dinamo i Werder" "A jesu to neke Švabe ili od kud je to nešto sa V? " Eto toliko o njemu i nogometu. Dok me je bivši tjerao da si njima navečer idem trčati, jer je to dobro sutra ujutro za trening (koji on ima; nogomet). |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Ovako radi muški mozak Kupci Mercatora - oprez!!! Dragi prijatelji, Ovo pisem da vas upozorim na nesto sto mi se desilo i zato sto sam postao nevina zrtva prevare ispred supermarketa. Desilo se je ispred Mercator centra u Splitu, a vrlo lako moze se desiti i vama. Evo kako to izgleda. Dvije zgodne, tamnopute 18 - godisnjakinje prilaze do vasega auta upravo kad slazete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedista i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih pocne cistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaze: "Zivio!" sa juznjackim naglaskom. Nemoguce je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvalis za ciscenje stakla i ponudis nesto novaca, kazu da im treba prijevoz do Sinja i pitaju mozes li ih povesti. Ako pristanes, obje udju u auto i sjednu na zadnje sjediste. U toku voznje, odmah nakon sto izadjete na autoput, one se pocinju dirati, maziti i ljubiti, a onda jedna preskoci na prednje sjediste i otkopca ti hlace, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novcanik... Ja sam na taj nacin bio napadnut u utorak, srijedu, cetvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih vise mogao naci! Budite oprezni!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Zasto su sapunske opere nerealne? U stvarnom zivotu, muskarci su nezni samo u krevetu .Kako znas kada muskarac dozivi orgazam? Okrene se na drugu stranu i pocne da hrce.Zasto su muskarci uvek zabrinuti za velicinu svog penisa? Zato sto bi trebalo da budu. Zasto je nemoguce da zena nadje muskarca koji je pazljiv, osecajan a u isto vreme i lep? Zato sto svi takvi muskarci vec imaju momke .Koliko iskrenih, pazljivih i osecajnih muskaraca na svetu je potrebno da operu sudove? Obojica.Sta ce da natera muskarca da pocne da spusta dasku na WC solji?Operacija promene pola .Zasto muskarci nikad ne pokazuju svoja prava osecanja?Zato sto ih nemaju. Zasto muskarci vole da ozene device Zato sto ne vole kritiku . Kako znas kad ti je muz mrtav Sex je na istom nivou, ali mozes slobodno da uzmes daljinski .Zasto muskarci vole plavuse? Vole intelektualno drustvo .Sta pokloniti coveku koji ima sve? Zenu koja ce da mu pokaze kako to radi. Zasto zenke crne udovice ubijaju muzijaka nakon parenja? Da sprece hrkanje jos pre nego sto pocne. Zasto muskarci nemaju krizu srednjih godina? Zaglave u adolescenciji. Kako muskarac dokazuje da ima dugorocne planove za buducnost Kupi dva kartona piva, umesto jednog .Zasto je sex sa muskarcem nalik na Kasandru? Taman kad postane interesantno, moras da cekas sledecu epizodu. Zasto su vicevi o plavusama tako kratki Da bi muskarci mogli da ih zapamte. Sta je Bog rekao nakon sto je stvorio coveka Mogu ja i bolje . ..MUZ: Oces jedan na brzaka? ZENA: Kao da imam izbora... Ako bi muskarci mogli da zatrudne... abortus bi radili u prodavnicama i drive-in restoranima .Kako muskarci razvrstavaju svoju odecu? Na "prljavo" i "prljavo ali nosivo". Kako muskarci zamisljaju predigru Mole pola sata . Kako znas kad je muskarac srecan Mnogo te briga. Kako muskarac zamislja rad u domacinstvu Podigne noge da mozes da usisas. Kako da nateras muskarca da radi cucnjeve? Stavis daljinski izmedju njegovih stopala. Kako muskarac vezba na plazi? Uvuce stomak svaki put kada vidi bikini. Sta klitoris, godisnjica braka i WC imaju zajednicko? Muskarci ih uvek promase
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: o muskarcima Citat:
Pa jel uopće postoji pravi? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarcima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.