| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? u Društvo forumu; Dakle, jel vas pale dečki koji su zabranjeno voće? Volite li se igrati lovca/lovice? Da se tip baš ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Dakle, jel vas pale dečki koji su zabranjeno voće? Volite li se igrati lovca/lovice? Da se tip baš ne da "u mrežu"? I da...ako vas frajer malo kontaktira, malo ne, drži vas "na vatri", ne znate iz kojeg točno razloga, pali li vas to ili vas odbija i iritira? Naime, meni se čini da ponekad dečki odigraju tu igru i misleći da će se žena još više popaliti postignu kontraefekt. Ženska se ohladi, jer joj se ne da igrati i čekati poruke. Barem ja ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Ne palim se nimalo. To me hladi čak... po tom pitanju sam malo staromodna i volim da se oko mene potrudi, a ne da ja moram još trčat za njim...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? ja samo bacim mamac! i to se dosad uvijek pokazalo dovoljnim! nisam klasičan lovac ni klasična lovina! od kad sam postala samopouzdanija nikad mi se nije desilo da se moram truditi previše oko osvajanja nekog dečka,tako da sam se sad i pomalo razmazila po tom pitanju! ne znam koliko bi mi se to sad dalo!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Volim da se mene zavodi.........ne lovim, ne zavodim, ne barim.........tek kad lovina "padne" dajem do znanja da sam se i ja zapalila. Zabranjeno voće me privlači samo u mislima....nikad se ne bi upuštala u nešto ako je moja meta npr. oženjena....a teških ulova do sada nisam ni imala tako da ne znam što bih o tome rekla.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 30-04-07 u 11:07. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Mrzim toplo-hladno odnose, niti me privlače, niti tu taktiku primjenjujem. Znam šta želim i to i pokažem, a tipovi koji misle da ću se ja zapaliti ako me on ignorira su mi tako smiješni. Izgubim interes u sekundi. To ne znači da ne volim one igre zavođenja.....to mi je super, ali isto ne smije dugo trajati ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Iritira i hladi Još ako me pokušava napraviti ljubomornom...ne nikako-hladi skroz Zapravo ako se tonaša toplo-hladno i još ga vidim s nekom ženskom-finito otpisan je E to je zapravo što najviše mrzim toplo hladno igrice ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Ma daj, da mi tip glumi tezak ulov... Ne pali me to uopce, dosadno mi je to. Ja sam ta koju je tesko uvatit , neka on trci oko mene. Uostalom nema ni jedan zivaca igrat toplo-hladno, koliko ja to dugo mogu igrat i redovito gube u toj igri.Ne odgovori li mi na jednu poruku, ja njemu necu na sljedece tri... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? Težak ulov? S kosti ili bez?
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Palite li se na zabranjeno voće i teški ulov? mene iskreno pali forbidden fruit, nije da trčim za frajerom ali kad snimim nekog dobrog mora bit moj !! a onda kad ga uvatim, tj. on mene - nije to vise tak zanimljivo ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
![]() |
| Tagovi: palite, tes ki, ulov, voce, zabranjeno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.