| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite u Društvo forumu; Eto, nije me bilo neko vrijeme, pa pozdrav svima, za početak! Pa, tema sama govori, dakle koji oblik kontracepcije koristite? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 44
![]() | Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Eto, nije me bilo neko vrijeme, pa pozdrav svima, za početak! Pa, tema sama govori, dakle koji oblik kontracepcije koristite? Ja osobno pilule. Razmišljala sam nedavno o onom flasteru, ginekologica me doslovno nagovarala na njega, ali... ne znam, više volim isprobano. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Ma bježi od pilula, nagovori dečka na kondome.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Kondomi ili apstinencija uglavnom ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite čaj od maka, sukneš čaj od maka i spavaš brate 3 dana, ni ne sjećaš se nakon 3 dana da ti je bilo do sexa. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svaki izbor je odlična izbor, jer se razmišlja o zaštiti i ništa se nesavjesno ne prepušta slučaju, osim kao želite djecu. Današnja oralna kontracepcija, ima u sebi ultra niske doze hormano i dodatne sastojke, koji su značajno smanjili eventualna nusdjelovanja hormona i značajno povećali sigurnosni profil, a zbog neznanja postoje velike predrasude prema hormonskoj kontracepciji.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi, kontracepcija, pilule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

, a inače kondom, pilule mi se baš i ne da gutati