Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pomoc u Društvo forumu; Ovak,imam 16 godina,nedavno sam se prvi put seksala,je bolilo je al svejedno je trajalo kojih pol sata! ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-11-07, 11:37   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-11-07
Godina: 20
Poruka: 2
renata16 se izdvaja iz mase
Pomoc

Ovak,imam 16 godina,nedavno sam se prvi put seksala,je bolilo je al svejedno je trajalo kojih pol sata! nakon kojih 20 min poslije seksa me poceo trbuh jako boliti te sam i iskrvarila(himen se probio) i proslo me za sat vremena (ta bol),3 sata kasnije sam dobila mengu i ujutro kad sam se probudila me opet trbuh jako bolio dok nisam popila nesto protiv bolova (bila sam i malo popila noc prije) i tad me prestalo i nije me bolilo do sinoc (4dana kasnije), sinoc sam malo popila i odjednom me poce opet bolili,cak me i grcilo i tresla sam se,bilo mi zima pa vruce i tak izmjenicno i nakon nekih sat ne prestalo!

sad pitanje: jel znate zbog cega je to mozda? mislim zbog pica nije jel dosad nikad mi nije boli tak,a i dobila sam mengu tak da nisam ostala trudna!
renata16 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:44   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Pomoc

Citat:
Pravi autor: renata16 Pogledaj Poruke
Ovak,imam 16 godina,nedavno sam se prvi put seksala,je bolilo je al svejedno je trajalo kojih pol sata! nakon kojih 20 min poslije seksa me poceo trbuh jako boliti te sam i iskrvarila(himen se probio) i proslo me za sat vremena (ta bol),3 sata kasnije sam dobila mengu i ujutro kad sam se probudila me opet trbuh jako bolio dok nisam popila nesto protiv bolova (bila sam i malo popila noc prije) i tad me prestalo

prije te trbuh nije bolio kad si dobivala mens?

Citat:
i nije me bolilo do sinoc (4dana kasnije), sinoc sam malo popila i odjednom me poce opet bolili,cak me i grcilo i tresla sam se,bilo mi zima pa vruce i tak izmjenicno i nakon nekih sat ne prestalo!
meni ovo zvuci ko da si pojela/popila nesto pokvareno...
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 15:28   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Trudnoća nije sigurno i da nisi dobila menstruaciju ne bi bila trudnoća...e sad možda je u pravu shelby-eleanor,možda si nešto pojela što ti nije prijalo,ili ti jednostavno to piće koje si pila nije dobro "selo".A možda je nervoza zbog tog prvog puta...
Star 01-11-07, 15:31   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

možda si nešto krivo pojela...trbuh i to od menstruacije vjerovatno i to vruće hladno....nije ti dobro sjelo...
Star 01-11-07, 15:42   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ili ovo kaj cure ti kažu ili ti se tjelo na neki način "privikava" (kak to glupo zvuči).
Ja sam dobila mengu dan poslije i užasno me je boljelo, a inače nemam bolne (to je tako bilo samo taj put). Uglavnom, tako su mi rekli...nikaj zabrinjavajuće.
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 16:59   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

pitaj mamu!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 18:29   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

tablete i alkohol...

prvih sto je najteže...
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 08:38   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

I jesi ozdravila? Napiši nešto da znamo da si živa
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:20   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-11-07
Godina: 20
Poruka: 2
renata16 se izdvaja iz mase

ovak,hvala na odgovorima...a sad sta je bilo...izgleda da mi tijelo cudno reagira na vino al ne kuzim zasto odjednom,koliko dgo vec pijem i nikad nista i samo sad odjednom i nije pokvareno jer sam pila u razlicitim kaficima i svaki put mi se to dogodilo! eto toliko od mene!
renata16 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 12:01   #10 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103