| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pomoc u Društvo forumu; Ovak,imam 16 godina,nedavno sam se prvi put seksala,je bolilo je al svejedno je trajalo kojih pol sata! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-07 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Pomoc Ovak,imam 16 godina,nedavno sam se prvi put seksala,je bolilo je al svejedno je trajalo kojih pol sata! nakon kojih 20 min poslije seksa me poceo trbuh jako boliti te sam i iskrvarila(himen se probio) i proslo me za sat vremena (ta bol),3 sata kasnije sam dobila mengu i ujutro kad sam se probudila me opet trbuh jako bolio dok nisam popila nesto protiv bolova (bila sam i malo popila noc prije) i tad me prestalo i nije me bolilo do sinoc (4dana kasnije), sinoc sam malo popila i odjednom me poce opet bolili,cak me i grcilo i tresla sam se,bilo mi zima pa vruce i tak izmjenicno i nakon nekih sat ne prestalo! sad pitanje: jel znate zbog cega je to mozda? mislim zbog pica nije jel dosad nikad mi nije boli tak,a i dobila sam mengu tak da nisam ostala trudna! |
| | |
| | #2 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Pomoc Citat:
prije te trbuh nije bolio kad si dobivala mens? Citat:
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pomoc Trudnoća nije sigurno i da nisi dobila menstruaciju ne bi bila trudnoća...e sad možda je u pravu shelby-eleanor,možda si nešto pojela što ti nije prijalo,ili ti jednostavno to piće koje si pila nije dobro "selo".A možda je nervoza zbog tog prvog puta...
__________________ ♥ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc Ili ovo kaj cure ti kažu ili ti se tjelo na neki način "privikava" (kak to glupo zvuči). Ja sam dobila mengu dan poslije i užasno me je boljelo, a inače nemam bolne (to je tako bilo samo taj put). Uglavnom, tako su mi rekli...nikaj zabrinjavajuće.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-07 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Re: Pomoc ovak,hvala na odgovorima...a sad sta je bilo...izgleda da mi tijelo cudno reagira na vino al ne kuzim zasto odjednom,koliko dgo vec pijem i nikad nista i samo sad odjednom i nije pokvareno jer sam pila u razlicitim kaficima i svaki put mi se to dogodilo! eto toliko od mene! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:59.