| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; i ja isto brijem da je bilo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| MrCina | ej nisam htjela da se tu pljuje po muskarcima nego sam htjela vidjeti koje sitnice u muskim postupcima mogu nazivcirati cure i koje muske postupke cure ne mogu podnjeti! i btw nisam tu toliko dugo da znam sta je bilo a sta nije tak da ak je ovako nesto vec bilo,sorry, moj zajeb ![]() Koristi edit
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be Zadnji Uredio Wamp : 12-03-07 u 15:13. |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
![]() (moram se malo štekat gazdarici )Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Pa tako... Zašto pitaš? Zar nisam smio? A zašto ti išao pisat to što sam ja quotao?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? slay je dobro rekao --> ![]() ja samo znam da sam negdje čitao da muškarci imaju bolje razvijen osjećaj za snalaženje u prostoru i motoriku, a žene imaju dva centra za govor, ako jedan grune da i dalje mogu pričat ![]() ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Ovo je ženski kutak... ne morate čitat ako vam smeta... i meni se sere kad dođem na forum i vidim samo desetak tema a sve od toga slike... Ne volim ženskaroše i one muškarce koji razmišljaju samo donjom glavom, one koji se daju lako smotat oko malog prsta... a živcira me puno toga, ali kako nisam savršena, tako ni ne očekujem to od drugih ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? zivcira me kad moram u nedogled cekati da se spreme, da se obriju, da se otusiraju, da iskopaju sve pristeve na ledjima blablaaa... okupam se, osusim kosu (dugu frckavu kosu), obrijem se, nasminkam se i sredim za max sat vremena i jos uvijek cekam cekam... naahh ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| charolastra | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
Da nam nisi nešto prešutila? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
« Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas
|
muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

lol sorry damfisk 

)