Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- vid ga kako zna .... to je ta rečenica koja svaku ženu obori s nogu Naravno da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-01-08, 01:38   #21 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Varate li MUŽA?!

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
vid ga kako zna .... to je ta rečenica koja svaku ženu obori s nogu
Naravno da to svaku ženu obara s nogu.

Jer je to laž, a svaka žena prepoznaje sebe u toj laži (jer i sama laže) i upravo ta spoznaja obara je s nogu

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 07:48   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 26
Poruka: 25
linea se izdvaja iz mase

Ovo da sam se rano udala, to je sigurno. Koliko leptirići traju još malo pa 4 mj., ali taj drugi je oženjen, znači da ni njemu ne cvatu ruže u braku. Uglavnom po vašem je da ostavim ovog i budem s mužem, u kakvom takvom brak. Još nešto me zanima. koliko je vas oženjenih/udatih dalo mi savjeta? Ako niste u braku ne znate kako je to.
linea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 08:21   #23 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja nisam oženjen ali sam u vezi 9 godina, Jane Austin je napisala jednu knjigu naslova (vjerujem da su svi gledali barem film) "Razum i Osjećaji", po meni jedno bez drugog ne ide, ako dozvoliš da te ponesu osjećaji, onda si biće bez razuma, ili obratno, ali jedno sa drugim je perfektna kombinacija.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 08:36   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A šta reći... Žene. Uvijek isto.

here we go again

pretjerani moralizam na cp-u i okrivljavanje drugog spola za sva zla ovog svijeta... zbljuv
Star 26-01-08, 08:47   #25 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
Ovo da sam se rano udala, to je sigurno. Koliko leptirići traju još malo pa 4 mj., ali taj drugi je oženjen, znači da ni njemu ne cvatu ruže u braku. Uglavnom po vašem je da ostavim ovog i budem s mužem, u kakvom takvom brak. Još nešto me zanima. koliko je vas oženjenih/udatih dalo mi savjeta? Ako niste u braku ne znate kako je to.
Ja sam u vezi pet godina, pa vidi kakav sam ti savjet dala

Uglavnom glupo je moralizirati. Napravi ono kaj smatraš ispravnim i točnim, savjete ti mi možemo davati da to ne radiš ili da radiš, ali konačna odluka je na tebi.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:33   #26 (permalink)
Starter

linea se izdvaja iz mase

Imate vi svi u nečem pravo, ali odluka je ipak moja. Vjerovali ili ne, ali od kada znam tog muškarca i u braku mi je puno bolje, postala sam nježnija, nije mi do svađa, nisam toliko ljubomorna. A s druge strane jedva čekam da vidim ovog drugog. A što se tiče grižnje savijesti, imam je i to jako veliku.
linea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:51   #27 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Imate vi svi u nečem pravo, ali odluka je ipak moja. Vjerovali ili ne, ali od kada znam tog muškarca i u braku mi je puno bolje, postala sam nježnija, nije mi do svađa, nisam toliko ljubomorna. A s druge strane jedva čekam da vidim ovog drugog. A što se tiče grižnje savijesti, imam je i to jako veliku.
Naravno da je odluka tvoja.

Ma jasno je to ko dan da ti je bolje u braku pošto svog muža nekako zamišljaš kao da je taj drugi.
Ali ljubomora ti općenito nije dobra stvar, tz. da si prije ovoga bila ljubomorna možda bez pokrića, a sad se tebi dešava situacija gdje muž itekako ima pravo biti ljubomoran ali ti nemaš razumjevanja za to jer kažeš da se svađate.

Grižnju savjesti jedino možeš imati ako si već nešto imala sa ovim drugim.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 10:25   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
... od kada znam tog muškarca i u braku mi je puno bolje, postala sam nježnija, nije mi do svađa, nisam toliko ljubomorna. A s druge strane jedva čekam da vidim ovog drugog. A što se tiče grižnje savijesti, imam je i to jako veliku.
Često se dogodi kod ljudi, koji su mladi ušli u vezu koja je potrajala ili brak, dođu u situaciju kao ti, zato jer imaju osjećaj da su se prerano i prečvrsto vezali.
Valjda je to potreba za avanturama za koje misle da su propustili.
U njihovoj vezi najčešće je sve u redu ali oni se tješe da nije kako bi sami sebi opravdali to varanje. Imaju veliku grižnju savjesti...
Da njihov brak ne valja, grižnja savjesti bi bila puno manja.

Ne kažem da je to tvoj slučaj, ali možda je.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 11:10   #29 (permalink)
Starter

linea se izdvaja iz mase

Vjerojatno je to i moj slučaj. Nevjerojatno od svih slobodnih žena na ovoj planeti on nabasa baš na mene i poljulja mi cijeli brak. Koma!!!!!
linea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 11:13   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Budi realna, nije se dogodilo ništa bez tvoje volje.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108