| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- vid ga kako zna .... to je ta rečenica koja svaku ženu obori s nogu Naravno da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Naravno da to svaku ženu obara s nogu. Jer je to laž, a svaka žena prepoznaje sebe u toj laži (jer i sama laže) i upravo ta spoznaja obara je s nogu ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Kutina Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Ovo da sam se rano udala, to je sigurno. Koliko leptirići traju još malo pa 4 mj., ali taj drugi je oženjen, znači da ni njemu ne cvatu ruže u braku. Uglavnom po vašem je da ostavim ovog i budem s mužem, u kakvom takvom brak. Još nešto me zanima. koliko je vas oženjenih/udatih dalo mi savjeta? Ako niste u braku ne znate kako je to. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| next best thing | Re: Varate li MUŽA?! ja nisam oženjen ali sam u vezi 9 godina, Jane Austin je napisala jednu knjigu naslova (vjerujem da su svi gledali barem film) "Razum i Osjećaji", po meni jedno bez drugog ne ide, ako dozvoliš da te ponesu osjećaji, onda si biće bez razuma, ili obratno, ali jedno sa drugim je perfektna kombinacija.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() Uglavnom glupo je moralizirati. Napravi ono kaj smatraš ispravnim i točnim, savjete ti mi možemo davati da to ne radiš ili da radiš, ali konačna odluka je na tebi. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Kutina Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Imate vi svi u nečem pravo, ali odluka je ipak moja. Vjerovali ili ne, ali od kada znam tog muškarca i u braku mi je puno bolje, postala sam nježnija, nije mi do svađa, nisam toliko ljubomorna. A s druge strane jedva čekam da vidim ovog drugog. A što se tiče grižnje savijesti, imam je i to jako veliku. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Ma jasno je to ko dan da ti je bolje u braku pošto svog muža nekako zamišljaš kao da je taj drugi. Ali ljubomora ti općenito nije dobra stvar, tz. da si prije ovoga bila ljubomorna možda bez pokrića, a sad se tebi dešava situacija gdje muž itekako ima pravo biti ljubomoran ali ti nemaš razumjevanja za to jer kažeš da se svađate. Grižnju savjesti jedino možeš imati ako si već nešto imala sa ovim drugim. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
Valjda je to potreba za avanturama za koje misle da su propustili. U njihovoj vezi najčešće je sve u redu ali oni se tješe da nije kako bi sami sebi opravdali to varanje. Imaju veliku grižnju savjesti... Da njihov brak ne valja, grižnja savjesti bi bila puno manja. Ne kažem da je to tvoj slučaj, ali možda je. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.