| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Vjenčanica u Društvo forumu; savrsena vjencanica po mom ukusu je dugacka, siroka od struka naniže, ima ili čipke po sebi ili neki vez. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica savrsena vjencanica po mom ukusu je dugacka, siroka od struka naniže, ima ili čipke po sebi ili neki vez. ono sto ja imam u glavi ne mogu pronaci, ali recimo da mi je zlatni vez nekako kraljevski, ali ne pretjerano da nije ni prekičasto. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica za nekog tko se baš ni ne želi udati, malo sam se previše uživila u ove vjenčanice ![]() Evo još malo daisy.jpgknjhbgf068662m.jpgi evo neke neformalne 3060.jpgmlhus04ml15m.jpgpoppy.jpg |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Citat:
Iste smo. I ja sam kao mala i još uvijek stajem kraj svakog takvog izloga i zamišljam se u vjenčanicama... Moja će biti tradicionalna, s puno materijala. Važno mi je da od kukova do poda bude što šira, bujnija. Gore uski nabrani korzet s rukavićima koji padaju ispod ramena (ili još bolje, čvrstim). Kako najviše volim tulipane, sigurno bih njih stavila u buketić. I veo lijepi, ne predug, kosa u punđi ili samo djelomično dignuta s cvjetovima u njoj. Možda i neke nježne bijele rukavice... Mmmmmm... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica na ovu sam mislila. Ova mi je super. http://www.croportal.net/forum/attac...nica-gilt.jpg/ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Ja sam isto ovih dana prolazila kraj Spose, ali u izlogu nisu bile vjenčanice nego glamurozne večernje haljine... zaklela sam se da ću si kad-tad kupit jednu takvu, pa makar u njoj hodala samo po kući Dosta mi je traperica i tenisica, osjećam se ko dječačić a ne žena Što se vjenčanica tiče nisam ih baš gledala.. imam otprilike ideju kakvu bih ja htjela imati ali nemam slike.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjencanica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:57.

)