Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Vjenčanica u Društvo forumu; savrsena vjencanica po mom ukusu je dugacka, siroka od struka naniže, ima ili čipke po sebi ili neki vez. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-07, 19:01   #11 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Re: Vjenčanica

savrsena vjencanica po mom ukusu je dugacka, siroka od struka naniže, ima ili čipke po sebi ili neki vez. ono sto ja imam u glavi ne mogu pronaci, ali recimo da mi je zlatni vez nekako kraljevski, ali ne pretjerano da nije ni prekičasto.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg casablanca16-v.jpg (32.0 KB, 20 pogleda)
Tip Fajla: jpg forever19-v.jpg (16.5 KB, 17 pogleda)
Tip Fajla: jpg bonny4-v.jpg (13.7 KB, 17 pogleda)
Tip Fajla: jpg 36101.jpg (55.6 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg Sincerity3070.jpg (35.9 KB, 15 pogleda)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:00   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Ova mi je lijepa

Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:24   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

za nekog tko se baš ni ne želi udati, malo sam se previše uživila u ove vjenčanice

Evo još malo

daisy.jpgknjhbgf068662m.jpg

i evo neke neformalne

3060.jpgmlhus04ml15m.jpgpoppy.jpg
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:21   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne udajem se. Sad svi lijepo izdahnite

Nego... evo zašto otvaram topic... Svaki dan prolazim pored Spose i onda ko malo dijete stanem i gledam vjenčanice. Naprosto ih obožavam. Čak šta više nisam ljubitelj onog silnog bijelog, nego više čipke, kroja, materijala... stvori se neki osjećaj kao da sam mala curica koja bi željela biti pinceza. (Ne želim pisati o princu, nije ni tema namjenjena njima).

E sad... Drage cure, zanima me kako izgleda vaša vjenčanica o kojoj ste uvijek sanjale? (lijepite slike )
Ako nema slike onda barem opis.
I imate li neke posebne osjećaje kada vidite vjenčanice?
(ja ću staviti svoje favorite čim nađem i vidim vaše)

Za sve udane: Želim vidjeti vaše vjenčanice!!!

Napomena: Muškarci da vas nisam vidila na ovom topicu.

Iste smo.
I ja sam kao mala i još uvijek stajem kraj svakog takvog izloga i zamišljam se u vjenčanicama...
Moja će biti tradicionalna, s puno materijala. Važno mi je da od kukova do poda bude što šira, bujnija. Gore uski nabrani korzet s rukavićima koji padaju ispod ramena (ili još bolje, čvrstim).
Kako najviše volim tulipane, sigurno bih njih stavila u buketić.
I veo lijepi, ne predug, kosa u punđi ili samo djelomično dignuta s cvjetovima u njoj.
Možda i neke nježne bijele rukavice...
Mmmmmm...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:44   #15 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
za nekog tko se baš ni ne želi udati, malo sam se previše uživila u ove vjenčanice
Znam prezarazno je.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:46   #16 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

hehe daj još koju. Dobra mi je ona tvoja zadnja. Ja bih mogla i krevet si složiti ispod onog šatora
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:50   #17 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E da...ova je za poluditi dobra. Baš onako za me...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 31_1.jpg (51.8 KB, 20 pogleda)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:52   #18 (permalink)
prof. Foruma

na ovu sam mislila. Ova mi je super.
http://www.croportal.net/forum/attac...nica-gilt.jpg/
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:55   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Znam da si na tu mislila... ta je boli glava. Blejiš i gledaš u nju. Znam, znam...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 01:52   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam isto ovih dana prolazila kraj Spose, ali u izlogu nisu bile vjenčanice nego glamurozne večernje haljine... zaklela sam se da ću si kad-tad kupit jednu takvu, pa makar u njoj hodala samo po kući Dosta mi je traperica i tenisica, osjećam se ko dječačić a ne žena

Što se vjenčanica tiče nisam ih baš gledala.. imam otprilike ideju kakvu bih ja htjela imati ali nemam slike.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vjencanica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111