| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Daleko od Cure/Momka zivit u Društvo forumu; Dobar dan, Danas mi je cura rekla da nemože ona više sa mnom, zato što daleko živim od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 4
![]() | Daleko od Cure/Momka zivit Dobar dan, Danas mi je cura rekla da nemože ona više sa mnom, zato što daleko živim od nje (1,5 sat s vlakom), ja nekako nemogu razumit to, vidimo se 3-4 put tjedno a svaki dan se čujemo, i meni je to O.K. Kol'ko je vama vazno da bude Cura/Momak u blizinu ? Šta bih radili ako vam zbog toga Cura/Momak prikini vezu ? Pozz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Daleko od Cure/Momka zivit a gle bolje da ti se to sad dogodi nego kad veza ode u dublje vode... neki ljudi jednostavno nisu za odvojen zivot.
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: Daleko od Cure/Momka zivit Jućer sam bio još kod nje, sve je bilo super k'o nikad. A danas sam usto ujutro i nazvo je da pitam šta radi, i od jednoć mi kaze da nemoze više tako. Da drugoga nema znam, to nemoze bit razlog. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Daleko od Cure/Momka zivit koliko god imate? koliko ste zajedno? triba malo detalja za dijagnozu
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Daleko od Cure/Momka zivit Hm al nekaj tu neštima kad ona tako tebi to odjedanput...Porazgovarajte oči u oči,nikako preko sms-a ili mobitela,možda se slomi i kaže ti razlog ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:25.