Stranica 1 od 31 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 307
Like Tree17Likes

Ja... mama?!

Raspravljate o temi Ja... mama?! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Između useljenja u stan, kupovanja namještaja i organiziranja vjenčanja- moj dečko (u biti zaručnik- ali se na taj naziv nikako ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Ja... mama?!

Između useljenja u stan, kupovanja namještaja i organiziranja vjenčanja- moj dečko (u biti zaručnik- ali se na taj naziv nikako ne mogu naviknuti) i ja smo saznali da ćemo na jesen postati tata i mama.

Osjećaj je neopisiv, između šoka i nevjerice do apsolutne sreće i ljubavi. Prošla sam svašta, vidjela koješta, radila najveće ludarije... ali ni jedan osjećaj se ne može s tim usporediti. Predivno
    Adolon likes this.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Re: Ja... mama?!

prije jedanaest godina se rodila u meni želja no ni danas dani mi se nije ostvarilo..

mama, čestitam ti od srca! čuvaj i ponosno nosi taj život!

**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

mamice evo da ti i ovdje kažem ono što već ionako znaš, toliko sam sretna za tebe, kao da je moje.......

sad će jedna vrsta ludorija biti zamijenjena s drugom, ali ipak, mislim da će nam svima skupa biti zabavno
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1187 times

... svaka cast

cestitam teice. zaista jedna lijepa vijest

p.s. sad nema vise red bull votke, premasne hrane i cajke do zore

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

ja sam već čestitao ali još jednom ću zapljeskati

da mi je tebe vidjeti kao mamu
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

p.s. sad nema vise red bull votke, premasne hrane i cajke do zore
    daj FBS, ne kvari nam doživljaj

nećemo do zore, nego malo kraće i votku zamijeniti čašom vina i eto, opet je dernek
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Bravo, iskrene cestitke!!

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05