prije jedanaest godina se rodila u meni želja no ni danas dani mi se nije ostvarilo..
mama, čestitam ti od srca! čuvaj i ponosno nosi taj život!
![]()
Raspravljate o temi Ja... mama?! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Između useljenja u stan, kupovanja namještaja i organiziranja vjenčanja- moj dečko (u biti zaručnik- ali se na taj naziv nikako ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
prije jedanaest godina se rodila u meni želja no ni danas dani mi se nije ostvarilo..
mama, čestitam ti od srca! čuvaj i ponosno nosi taj život!
![]()
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
mamice evo da ti i ovdje kažem ono što već ionako znaš, toliko sam sretna za tebe, kao da je moje.......
sad će jedna vrsta ludorija biti zamijenjena s drugom, ali ipak, mislim da će nam svima skupa biti zabavno![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
![]()
... svaka cast
![]()
cestitam teice. zaista jedna lijepa vijest
p.s. sad nema vise red bull votke, premasne hrane i cajke do zore![]()
da mi je tebe vidjeti kao mamu![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Bravo, iskrene cestitke!!
Čestitam
Odoše sve pare u pelene![]()
cestitam teice
nije sve u lukavosti lisice, ima nesto i u gluposti kokosaka
ma znaš sve
budeš vidila kada se mali škorpion rodi. e, to ti dernek
![]()
stupid is as stupid does