Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; A nikad se ne zna Nikada ništa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi, uvijek se zna desiti neš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-07, 11:20   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Jel imate pored sebe osobu snova?

A nikad se ne zna

Nikada ništa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi, uvijek se zna desiti nešto što promjeni mišljenje i gledanje na određenu stvar. Međutim kada se odlučim- udati se- onda sam se zauvijek odlučila da je to osoba za cijeli život.
Jel to osoba iz snova ili nije za mene je nekako priča zaljubljenih. Radije kažem da je to osoba s čijim karakterom bi mogla cijeli život prolaziti kroz dobro i zlo.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 14:40   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

osoba iz snova? nije ali to je ona osoba s kojom se vidim kroz cijelu svoju buducnost, s kojom mogu zamisliti kako ce moja buduca obitelj izgledati, zbog koje sanjam kakva ce nam djeca biti, zbog koje mi se pojavi osmijeh na licu cim ga vidim/cujem/dobijem sms, pokraj koje se tako lijepo i sretno osjecam, kao d ami nista drugo ne treba...
zapravo... nisam niti imala osobu iz snova dok nisam njega upoznala... a kad sam ga upoznala, pocela sam ga i sanjati
Star 12-06-07, 15:43   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,187
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

nemam....ali mogla bi postat kad bi bila pokraj mene
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 17:00   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Godina: 25
Poruka: 218
strijelčic@ se izdvaja iz mase

Nadam se, za sada je...
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 17:02   #15 (permalink)
MrCina

Poruka: 5,116
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

nemam...ali sam u intenzivnoj potrazi

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 17:04   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

imam...a sad da li će bit pored mene zauvijek, tko zna...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 17:53   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ne, onda ne bih imala o čemu sanjati
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 19:07   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 3
octopussy se izdvaja iz mase

imala-izgubila..ja sam sigurna da je on bio moja osoba iz snova,ali on nije bio tako siguran..i sada sam u lijepoj vezici,ali jednostavno nešto fali..kako vratiti tu osobu iz snova??!! : neznam
octopussy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 15:30   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
osoba iz snova? nije ali to je ona osoba s kojom se vidim kroz cijelu svoju buducnost, s kojom mogu zamisliti kako ce moja buduca obitelj izgledati, zbog koje sanjam kakva ce nam djeca biti, zbog koje mi se pojavi osmijeh na licu cim ga vidim/cujem/dobijem sms, pokraj koje se tako lijepo i sretno osjecam, kao d ami nista drugo ne treba...
zapravo... nisam niti imala osobu iz snova dok nisam njega upoznala... a kad sam ga upoznala, pocela sam ga i sanjati

potpisujem
ponekad posumnjam, ali nikad nisi 100%siguran....
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 18:52   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke

potpisujem
ponekad posumnjam, ali nikad nisi 100%siguran....
ma i ja isto, vise sam sumnjala u pocetku, sad me pukne mozda par puta godisnje
Odgovor
Tagovi: osoba snova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111