| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; A nikad se ne zna Nikada ništa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi, uvijek se zna desiti neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? A nikad se ne zna Nikada ništa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi, uvijek se zna desiti nešto što promjeni mišljenje i gledanje na određenu stvar. Međutim kada se odlučim- udati se- onda sam se zauvijek odlučila da je to osoba za cijeli život. Jel to osoba iz snova ili nije za mene je nekako priča zaljubljenih. Radije kažem da je to osoba s čijim karakterom bi mogla cijeli život prolaziti kroz dobro i zlo. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? osoba iz snova? nije ali to je ona osoba s kojom se vidim kroz cijelu svoju buducnost, s kojom mogu zamisliti kako ce moja buduca obitelj izgledati, zbog koje sanjam kakva ce nam djeca biti, zbog koje mi se pojavi osmijeh na licu cim ga vidim/cujem/dobijem sms, pokraj koje se tako lijepo i sretno osjecam, kao d ami nista drugo ne treba... zapravo... nisam niti imala osobu iz snova dok nisam njega upoznala... a kad sam ga upoznala, pocela sam ga i sanjati ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? nemam....ali mogla bi postat kad bi bila pokraj mene ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? imala-izgubila..ja sam sigurna da je on bio moja osoba iz snova,ali on nije bio tako siguran..i sada sam u lijepoj vezici,ali jednostavno nešto fali..kako vratiti tu osobu iz snova??!! : neznam |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
potpisujem ponekad posumnjam, ali nikad nisi 100%siguran....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

ali to je ona osoba s kojom se vidim kroz cijelu svoju buducnost, s kojom mogu zamisliti kako ce moja buduca obitelj izgledati, zbog koje sanjam kakva ce nam djeca biti, zbog koje mi se pojavi osmijeh na licu cim ga vidim/cujem/dobijem sms, pokraj koje se tako lijepo i sretno osjecam, kao d ami nista drugo ne treba...