...ko i sve druge upale...no ako ti antibiotici ne pomažu...
razmisli o korištenju homeopatije...![]()
Raspravljate o temi kako preboljeti kraj u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: relami Što kada osoba s kojom ste živjeli i za koju ste smatrali da je ona prava, dakle, ...
...ko i sve druge upale...no ako ti antibiotici ne pomažu...
razmisli o korištenju homeopatije...![]()
ako i jest.....zacijelo nije....
Shvaćam te o čemu pričaš. I užasno je.
Teško je i preteško... ja sam skoro pa godinama čekala da prođe, konačno je prošlo. Sada sam sretna sa drugim. Ali kažem - godinu, 2, 3... Vrijeme ne liječi. To je floskula. Liječi druga osoba i tvoja konačna odluka da je gotovo, da nema smisla...
Da mi je žao i je i nije. Je, neznam zašto, možda zato kaj je u mojim očima bio "idealan", nije zato što znam da bi kroz život išli dva koraka naprijed, jedan iza.
I preboljela sam ga.
Za mene će uvijek biti poseban i na neki način bit će mi uvijek do njega stalo. Ali isto tako znam da je to završena priča koju nema smisla ponavljati. Jer da je ponovim izgubila bi previše.
Kaj da ti velim, proći će, sve prođe...
Vrijeme ne liječi. To je floskula. Liječi druga osoba i tvoja konačna odluka da je gotovo, da nema smisla...
stupid is as stupid does
Da, ali vreme učini da kažeš sebi Gotovo je, Idem dalje...Ne možeš to reći sebi kroz jedan dan samog rastanka....Vreme je tu presudno. Navikneš se da si bez te osobe, idu dani, ponekad se vuku pa pomisliš da nikad neće doći taj dan kada ćeš upotpuno zaboraviti...Ali potpuni zaborav se dobija kada vreme učini svoje. I naravno, druga osoba, druga zaljubljenost, druga nežnost koja može da te podseti kako je ljubav prelepa.
Ljubav, boje, cvjeće...
Kaj ne Lulu![]()
stupid is as stupid does
love is for girls and gays
(show me your genitals 2: E=mc2 Vagina)
prebolis kraj tako da rascistis stvari sa sobom, dok to ne napravis nece pomoci druga osoba ni vrime jer novu osobu neces trazit, a vrime ce odlazit u nepovrat.