Stranica 7 od 7 PrvoPrvo ... 234567
Pokazujem rezultate 61 do 63 od 63

kako preboljeti kraj

Raspravljate o temi kako preboljeti kraj u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: relami Jesam, prekinula sam, i to iz razloga što se nikad nije trudio oko mene, samo mi je ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika TaDDe
    Datum registracije
    13-04-08
    Poruka
    752
    Liked
    40 times

Re: kako preboljeti kraj

Citat Pravi autor: relami Pogledaj Poruke
    Jesam, prekinula sam, i to iz razloga što se nikad nije trudio oko mene, samo mi je radio probleme, a fakat mi je stalo do njega..

Jasno je da vrijeme liječi sve, ali sporo prolazi. Najradije bi da se zaledim dok ne prođe. A novi frajer ne dolazi u obzir u skorijoj budućnosti. Mislim da ću prijeći na cure..
    rješi to u svojoj glavi.... reci sebi kakva sam ja zena kad me neki debil jebe u mozak a ja placem za njim...zaljubi se u sebe to ti je najbolje!!
    DITE MATERI, BALUN HAJDUKU!

Starter Avatar od korisnika bezimena33
    Datum registracije
    23-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    po stilu pisanja sam skužio da si cura

a savjet, taško je tu dati savjet...kad su emocije u pitanju to je jebena stvar, deseci stvari utiče na odluke, razmišljanja.

ja općenito ne volim davati savjete kad se radi o takvim situacijama...možda samo generalne tipa vrijeme liječi sve tj vrijeme će pokazati je li to bila ispravna odluka i sl.

ali na to sve puno utiče i karakter osobe, ako je osoba društvena onda će vjerovatno lakše preboljeti kraj. medjutim ako je osoba povučena, više solo igrač onda će puno više razmišljati o svemu

čitam ovo ( malo kasnim , ali potpisujem
    "Život nas je naučio da ljubav ne znači međusobno se gledati, već zajedno gledati u istom smjeru."

Banned
    Datum registracije
    17-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Navika je najgora stvar koja ti se može desit, bolje riješi sve sad a ne kada postane prozbiljno(brak)...

Stranica 7 od 7 PrvoPrvo ... 234567

Lajkaj nas na Facebooku