Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Društvo forumu; Evo ovako: kad izađete s nekim; tko plaća piće, vi ili on/ona ili svatko svoje? Ja kada izlazim s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 20:51   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Tko plaća piće?

Evo ovako: kad izađete s nekim; tko plaća piće, vi ili on/ona ili svatko svoje?

Ja kada izlazim s nekim prvi put ne dopuštam da mi taj netko plati (pa ćak ni kasnije), pošto sam navikla da sve svoje uglavnom ja plaćam, radim (i kao student i sad), imam roditelje koji mi daju novce, a i ne izlazim čak na kavu s frendicama bez novaca (na foru da će ona platiti pošto je ona zvala).

Ne volim ono "ciganjenje" oko toga tko je što i koliko popio

Međutim ako uvidim da uvijek ja plaćam, te da je ta osoba pomalo "bezobrazna" te da se čak ni ne ponudi da plati, onda se kulturno udaljim, neću ništa reći, ali znam. To vrijedi pogotovo za muškarce.

Ako je on muško nije dužan da po pravilu plaća sve i svaki put. To nije nikakav vid muškosti. A opet je glupo i svako svoje...

Kako vi gledate na to?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 21:05   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Tko plaća piće?

Kako sa sadašnjim dečkom živim i imamo zajednički budžet (čitaj:kod mene je sva lova, jer sam financijski lumen ) može se reći da plaćamo zajedno

U prošlosti smo nekako išli : jednom ja, jednom ti, jer volim ravnopravnost, a i financijski volim biti i jesam neovisna osoba!

Naravno, nikad ne bi pristala da me netko iskorištava....
But a cold heart is a dead heart
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 21:27   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-09-07
Godina: 19
Poruka: 61
nemoj_ba se izdvaja iz mase

hahah cuj to eh boga mi kod nas su trebe ufurane u bosnu i kao isfur je kod nas da nama zenska plati pice ja placam,al nekad mi je cejf da ona plati hehe i to kod mene se zna da ja kroz zajebanciju ...i da joj ja kasnije to vratim
nemoj_ba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 21:46   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ja plaćam... ako počne inzistirati samo kažem da će drugi put ona sve platiti... drugi put pustim da ona plati... i onda ponovno ja plaćam dok ne popizdi kak ne dam da plati i onda joj pustim da plati jednom... uglavnom prilagodim se tako da ona bude zadovoljna meni je to manje bitno, ak nikad ne ponudi, nikad neće ni platiti... uglavnom, meni osobno, potpuno nebitno, bitno je da njoj bude ugodno, tko god plaćao...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 08:16   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Uglavnom plaća moj dečko.....ali to onako više iz navike. Tak i tak živimo skupa i lova nam je zajednička nekako, ali kad smo bilogdje vaani (kafić, restač, klub.....) on vadi novce.

Inače, u prošlim vezama, ja sam bila ta koja je financirala svakog svog dečka.

Što se tiče prijatelja......u društvu najčešće plačaju cugu dečki jer oni i inzistiraju na tome, ali ja ne volim baš da mi drugi plaćaju pa obavezno okrenem par rundi.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 08:39   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ja uvijek glumim da sam malo prije opljačkan i da mi je ostao samo mobitel
Ma ne. Ja plaćam
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 09:21   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 967
..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
U prošlosti smo nekako išli : jednom ja, jednom ti, jer volim ravnopravnost, a i financijski volim biti i jesam neovisna osoba!

Naravno, nikad ne bi pristala da me netko iskorištava....
.........ovako je i kod mene........................ne volim ni ja nekoga iskorištavati, tako da mi nije ni najmanji problem izvaditi novce van...........i ne mogu shvatiti neke cure koje traže dečka ( ili bolje rečeno sponzora ), da im plaća sve njihove hirove............grozim se na to da kad ta ista cura izađe sama, tj. bez dečka da će piti mineralnu ili neki sok, a kad je s njim onda joj ništa nije dovoljno dobro osim koktela ili nekih sličnih gluposti........i svaki put večera, i pun kufer kojekakvih ideja i prohtjeva, naravno na njegov račun.........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 11:16   #8 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ravnopravno.
Bilo dečko ili frendovi...
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 11:20   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

pa šta ja znam kad si duže s momkom onda više ni negledaš ko plaća, malo ja malo on, uglavnom naše on plaća. a ovako sa prijateljima i društvom, bar je kod nas u splitu tako, uvik se plaćaju runde, nema svak svoje. jednu rundu ja, jednu prija, jednu druga prija i tako se vrtimo u krug.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 13:18   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,418
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Što se plačanja u vezi tiče nema nikakvog pravila s moje strane. Ja se uvijek ponudim platiti ali ako ona ima želju i ne dozvoljava mi da ja platim slobodno može i sama platiti...

A s društvom je najčešće sistem rundi.
Ja platim cijelu rundu pa onda netko drugi.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pice, placa, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103