Stranica 1 od 19 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 189

Tko plaća piće?

Raspravljate o temi Tko plaća piće? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Evo ovako: kad izađete s nekim; tko plaća piće, vi ili on/ona ili svatko svoje? Ja kada izlazim s nekim ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Tko plaća piće?

Evo ovako: kad izađete s nekim; tko plaća piće, vi ili on/ona ili svatko svoje?

Ja kada izlazim s nekim prvi put ne dopuštam da mi taj netko plati (pa ćak ni kasnije), pošto sam navikla da sve svoje uglavnom ja plaćam, radim (i kao student i sad), imam roditelje koji mi daju novce, a i ne izlazim čak na kavu s frendicama bez novaca (na foru da će ona platiti pošto je ona zvala).

Ne volim ono "ciganjenje" oko toga tko je što i koliko popio

Međutim ako uvidim da uvijek ja plaćam, te da je ta osoba pomalo "bezobrazna" te da se čak ni ne ponudi da plati, onda se kulturno udaljim, neću ništa reći, ali znam. To vrijedi pogotovo za muškarce.

Ako je on muško nije dužan da po pravilu plaća sve i svaki put. To nije nikakav vid muškosti. A opet je glupo i svako svoje...

Kako vi gledate na to?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika little_devil
    Datum registracije
    21-02-07
    Poruka
    1,263
    Liked
    0 times

Re: Tko plaća piće?

Kako sa sadašnjim dečkom živim i imamo zajednički budžet (čitaj:kod mene je sva lova, jer sam financijski lumen ) može se reći da plaćamo zajedno

U prošlosti smo nekako išli : jednom ja, jednom ti, jer volim ravnopravnost, a i financijski volim biti i jesam neovisna osoba!

Naravno, nikad ne bi pristala da me netko iskorištava....
    Kdo z diamanti strast kupuje?
    Komu ljubezen ne diši?
    Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
    Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!

Regularni forumas Avatar od korisnika nemoj_ba
    Datum registracije
    11-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    82
    Liked
    0 times

hahah cuj to eh boga mi kod nas su trebe ufurane u bosnu i kao isfur je kod nas da nama zenska plati pice ja placam,al nekad mi je cejf da ona plati hehe i to kod mene se zna da ja kroz zajebanciju ...i da joj ja kasnije to vratim

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Ja plaćam... ako počne inzistirati samo kažem da će drugi put ona sve platiti... drugi put pustim da ona plati... i onda ponovno ja plaćam dok ne popizdi kak ne dam da plati i onda joj pustim da plati jednom... uglavnom prilagodim se tako da ona bude zadovoljna meni je to manje bitno, ak nikad ne ponudi, nikad neće ni platiti... uglavnom, meni osobno, potpuno nebitno, bitno je da njoj bude ugodno, tko god plaćao...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Uglavnom plaća moj dečko.....ali to onako više iz navike. Tak i tak živimo skupa i lova nam je zajednička nekako, ali kad smo bilogdje vaani (kafić, restač, klub.....) on vadi novce.

Inače, u prošlim vezama, ja sam bila ta koja je financirala svakog svog dečka.

Što se tiče prijatelja......u društvu najčešće plačaju cugu dečki jer oni i inzistiraju na tome, ali ja ne volim baš da mi drugi plaćaju pa obavezno okrenem par rundi.
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Ja uvijek glumim da sam malo prije opljačkan i da mi je ostao samo mobitel
    Ma ne. Ja plaćam

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ..pahuhuljica..
    Datum registracije
    31-03-07
    Poruka
    967
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
    U prošlosti smo nekako išli : jednom ja, jednom ti, jer volim ravnopravnost, a i financijski volim biti i jesam neovisna osoba!

Naravno, nikad ne bi pristala da me netko iskorištava....
    .........ovako je i kod mene........................ne volim ni ja nekoga iskorištavati, tako da mi nije ni najmanji problem izvaditi novce van...........i ne mogu shvatiti neke cure koje traže dečka ( ili bolje rečeno sponzora ), da im plaća sve njihove hirove............grozim se na to da kad ta ista cura izađe sama, tj. bez dečka da će piti mineralnu ili neki sok, a kad je s njim onda joj ništa nije dovoljno dobro osim koktela ili nekih sličnih gluposti........i svaki put večera, i pun kufer kojekakvih ideja i prohtjeva, naravno na njegov račun.........
    ........girls are NOT complicated........
    ........seriously........
    ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Ravnopravno.
    Bilo dečko ili frendovi...
    stupid is as stupid does

Regularni forumas Avatar od korisnika KinderLada
    Datum registracije
    10-09-07
    Poruka
    125
    Liked
    0 times

pa šta ja znam kad si duže s momkom onda više ni negledaš ko plaća, malo ja malo on, uglavnom naše on plaća. a ovako sa prijateljima i društvom, bar je kod nas u splitu tako, uvik se plaćaju runde, nema svak svoje. jednu rundu ja, jednu prija, jednu druga prija i tako se vrtimo u krug.
    Either love me completley, either just leave.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Što se plačanja u vezi tiče nema nikakvog pravila s moje strane. Ja se uvijek ponudim platiti ali ako ona ima želju i ne dozvoljava mi da ja platim slobodno može i sama platiti...

A s društvom je najčešće sistem rundi.
    Ja platim cijelu rundu pa onda netko drugi.
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Stranica 1 od 19 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku