| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; Evo, ljudi iz prve ruke iz Đakovačke biskupije - kum može biti tko hoće bez obzira na nacionalnost, vjeroispovjest itd.,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Evo, ljudi iz prve ruke iz Đakovačke biskupije - kum može biti tko hoće bez obzira na nacionalnost, vjeroispovjest itd.,Jedini uvjet je da je "svjestan sebe" makar nisam siguran što to znači...Isto vrijedi i za kumu ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? to su onda neki novi pomaci....svaka cast ak je tak....ja sam bil kum za vreme yuge....za vreme cro pocetkom 90-tih......i jos dva put njemacka.....samo za vrijeme cro su radili probleme .......doduse, ne meni....nekim mojim prijateljima.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Predpostavljam de se kod Njemaca radilo o svadbi u protestanskoj Crkvi. Oni nemaju nikakve odredbe vezane uz kumstvo. [/quote]..mijesano...jednom katolicko i jednom evangelisch....nije bilo problema ni u jednoj...btw...nisam ja imal problem , nego moja ekipica par puta... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Teica je sve odlično objasnila, ali evo da ne otvaram novu temu, a nadam se da neću previše u off topic. Zanima me tko može biti kum na krizmi, jer kada sam se ja krizmao, župnik nije dozvolio da jednoj djevojci kuma bude pravoslavka, iako se udala za našega ... Debil je taj svećenik teški |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? O jebote daizda , ja tri puta bio kum , ali pola ovog mi nije jasno Citat:
Plati vjenčanje? Pjeva za cipelu? I to mi je nepoznat običaj. ![]() Glumi taksistu mladencima? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kum, kuma, vjencanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

a