Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; ako bi se ta ista osoba odlučila za mene, ako bi želio imati i našu djecu- njegova mi nebi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 11:27   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

ako bi se ta ista osoba odlučila za mene, ako bi želio imati i našu djecu- njegova mi nebi smetala.
Obožavam klince i smatram da bi to sve moglo lijepo funkcionirati.

Smatram da u životu nema prepreke koju živ čovjek ne može preći.
Kao mlađa sam svašta govorila-nikad ne bi ovo, ili ono-i upravo mi se to događalo.

Trenutno gledam na život kao na igru i prihvaćam većinu pravila te igre...pa ako je to i petero tuđe djece, a ja puna ljubavi...rado ću je podijeliti!
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 11:43   #22 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,428
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
po tvojoj logici teice rastavljena osoba (s djecom ) bi onda trebala biti osudjena na zivot u samoci ?
Ne bi. To nije uopće poanta mog posta. Ja osobno se ne bi mogla pomiriti s tim da moj muž ima djete i da ono živi sa svojom majkom, ili je dano na usvanje ili živi s njim.

U prvom slučaju (kad bi klinac živio sa majkom), ja bi uvijek imala negdje u podsvjesti da bi tako prošla i naša djeca kad bi se rastavili. Ja bi ostala sa djecom, a on bi si našao neku drugu mladu i bez djece.

U drugom slučaju uvijek bi mi to dijete bilo na pameti; gdje je, šta je, kako mi je u novoj obitelji, kako se moj životni partner mogao odreći svoje vlastite krvi i mesa (i to za ekonomsku situaciju- ako je ona bila uzrok tome-onda bi se pitala; pa dobro, sad živi solidno, zašto to dijete ne vrati?)

I treća situacija (da dijete živi s njim) mi je još najbolja od ove tri, ali čisto sumnjam da bi ja kao osoba mogla kad bi imali vlastitu djecu (tj. moju i njegovu) se prema tome djetetu obraćati pravedno. Uvijek bi se osjećalo zapostavljeno, drugog reda, a i vjerojatno bi ga volila (možda ko svoju djecu) a kad bi se rastavili onda bi mi se to dijete uzelo i eto ti vraga još većeg.

Stoga moje je generalno mišljenje po prilično konzervativno- ja ne bi iz ovih razloga ulazila u brak s takvom osobom. Nikad ne reci nikad, ali jako teško.

Ja ne znam zašto se moje mišljenje toliko pljuje i kao "loša si", pa ja iskreno kažem kaj mnogi misle.
Ne da bi me probilo kad bi saznala nego bi me dobro pogodilo.

Zadnji Uredio teica : 13-11-07 u 11:48.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:11   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Teica, niko te ne pljuje. Neki razmišljaju konzervativno, a neki ne.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:15   #24 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Btw. ja ne znam ni šta je krivo na tradicionalno-konzervativnom razmišljenju?!

Za mene je to najbolje moguće razmišljanje što čovjek može imati. Ligeralizam je (za mene) loša osobina.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:15   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Prihvatila bih djecu svog partnera da ih ima. Ne bi mi zasmetalo što je bio u braku jer smatram normalnim, da ako u braku ne štima, ljudi se rastanu i pronađu sreću s nekim drugim.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:21   #26 (permalink)
Samo bahata...

A mislim da bi me se i familija odrekla. Nitko nije bitniji od nje, stoga i ajmo dalje.
(geni, geni kameni)

Ps. Izgleda da ovdje jedna ja tako razmišljam.
Ja sam samo iskrena
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:30   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ja te ne osuđujem. Iako nemamo isto mišljenje, smatram da si u pravu što braniš svoje. Svako postupa onako kako osjeća i samo tako može biti sretan, a ja tebi zbilja želim sreću
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:05   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Btw. ja ne znam ni šta je krivo na tradicionalno-konzervativnom razmišljenju?!

Za mene je to najbolje moguće razmišljanje što čovjek može imati. Ligeralizam je (za mene) loša osobina.
Za mene vidiš, tradicionalno-konzervativno spada nekako u prošlost. A ja bi dalje
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:07   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Za mene vidiš, tradicionalno-konzervativno spada nekako u prošlost. A ja bi dalje
slažem se
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:15   #30 (permalink)
Samo bahata...

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Da užasno je to ako netko vjeruje da je dobro onda kaj su prije radili, koju sam nam kulturu ostavili, za što su se borili, kako su razmišljali...

Mi smo ipak najpametniji i revulucionari.

Nisam za življenje u prošlosti, ali za tradicionalne vrijednosti kao brak, obitelj, religija itekako da jesam.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114