| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; ako bi se ta ista osoba odlučila za mene, ako bi želio imati i našu djecu- njegova mi nebi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... ako bi se ta ista osoba odlučila za mene, ako bi želio imati i našu djecu- njegova mi nebi smetala. Obožavam klince i smatram da bi to sve moglo lijepo funkcionirati. Smatram da u životu nema prepreke koju živ čovjek ne može preći. Kao mlađa sam svašta govorila-nikad ne bi ovo, ili ono-i upravo mi se to događalo. Trenutno gledam na život kao na igru i prihvaćam većinu pravila te igre...pa ako je to i petero tuđe djece, a ja puna ljubavi...rado ću je podijeliti! |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
U prvom slučaju (kad bi klinac živio sa majkom), ja bi uvijek imala negdje u podsvjesti da bi tako prošla i naša djeca kad bi se rastavili. Ja bi ostala sa djecom, a on bi si našao neku drugu mladu i bez djece. U drugom slučaju uvijek bi mi to dijete bilo na pameti; gdje je, šta je, kako mi je u novoj obitelji, kako se moj životni partner mogao odreći svoje vlastite krvi i mesa (i to za ekonomsku situaciju- ako je ona bila uzrok tome-onda bi se pitala; pa dobro, sad živi solidno, zašto to dijete ne vrati?) I treća situacija (da dijete živi s njim) mi je još najbolja od ove tri, ali čisto sumnjam da bi ja kao osoba mogla kad bi imali vlastitu djecu (tj. moju i njegovu) se prema tome djetetu obraćati pravedno. Uvijek bi se osjećalo zapostavljeno, drugog reda, a i vjerojatno bi ga volila (možda ko svoju djecu) a kad bi se rastavili onda bi mi se to dijete uzelo i eto ti vraga još većeg. Stoga moje je generalno mišljenje po prilično konzervativno- ja ne bi iz ovih razloga ulazila u brak s takvom osobom. Nikad ne reci nikad, ali jako teško. Ja ne znam zašto se moje mišljenje toliko pljuje i kao "loša si", pa ja iskreno kažem kaj mnogi misle. Ne da bi me probilo kad bi saznala nego bi me dobro pogodilo.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. Zadnji Uredio teica : 13-11-07 u 11:48. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Btw. ja ne znam ni šta je krivo na tradicionalno-konzervativnom razmišljenju?! Za mene je to najbolje moguće razmišljanje što čovjek može imati. Ligeralizam je (za mene) loša osobina.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Prihvatila bih djecu svog partnera da ih ima. Ne bi mi zasmetalo što je bio u braku jer smatram normalnim, da ako u braku ne štima, ljudi se rastanu i pronađu sreću s nekim drugim.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... A mislim da bi me se i familija odrekla. Nitko nije bitniji od nje, stoga i ajmo dalje.(geni, geni kameni) Ps. Izgleda da ovdje jedna ja tako razmišljam. ![]() Ja sam samo iskrena
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ja te ne osuđujem. Iako nemamo isto mišljenje, smatram da si u pravu što braniš svoje. Svako postupa onako kako osjeća i samo tako može biti sretan, a ja tebi zbilja želim sreću ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... slažem se
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Mi smo ipak najpametniji i revulucionari. Nisam za življenje u prošlosti, ali za tradicionalne vrijednosti kao brak, obitelj, religija itekako da jesam.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

i ajmo dalje.