| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ne smeta, nikad još nisam naišla na to. Ex je dio 190 i kusur, a ja sam kepec. I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ne smeta, nikad još nisam naišla na to. Ex je dio 190 i kusur, a ja sam kepec. I sva je bilo ok. Premda je ljepše za vidjeti kada su oboje tu negdje... Nevolis samo kad je drastična razlika - npr. on debel, a ona sitna...ili obrnuto. Ali istina je da je nižim curama lakše (barem u tome)...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? slazem se da je nizim curama lakse ja sam visoka i rijetko tko je visi od mene.. (jel se to meni cini ili visoki decki izumiru?!).. decko je otprilike visok kao i ja.. iako bi htjela da je on mrvicu visi ili ja malo niza jer imamo tehnickih problema kad hodamo zagrljeni LOL ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? ma jok, ne postoji decko koji je nizi od mene. NEMA GA! (sto se mene tice, nit ga ne treba biti, volim kad je decko visi) opcenito svi su visi od mene ![]() tako da je to "problem" koji je meni staaaalno prisutan. ali meni ne smeta a, osim toga, nekako mi je cudno vidjeti kad je obrnuta situacija, tj. kad je cura 20 cm visa od decka ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
...problem poput golemog slona... ne priznajem ti to ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? Citat:
Ja nisam pretjerano visok niti pretjerano nizak i nisam se dosad susreo s tim problemom (najmanja cura mi je bila do ramena, a najviša do pola čela) ali mogu razumjeti blage komplekse koji se mogu pojaviti kad je pretjerana razlika visine u pitanju...al to su u stvari stvari koje se lako rješavaju, tj. po meni uopće nisu bitne... Drugim rječima ako te zaboli neka stvar za povremene komentare ljudi kada šetaš ulicom... lako će se naći načina kako međusobno uskladit tu razliku u visinama prilikom intimnih trenutaka (recimo sex, poljupci, držanje za ruke prilikom šetnje i ostalo...) edit: vatra - mislim da taj problem leži između vas poput malog miša | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? i kad si obucem stikle, jos sam uvijek niza. ![]() u da, to sto sam niska ima neke dobre pogodnosti > vrlo sam prakticna ![]() @ fbs: dodaj jos metar i zilet i dobis mene ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
I ja kažem. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? Nemoj ga ljubiti spontano ili ga nemoj ljubiti stojeći. I nema problema. Hoću reći da ćete vi naći način kako taj problem prevladati ako si pašete u svemu ili većini ostalog. Sve ostalo je bitnije od visinske razlike. P.S. Imao sam curu koja je bila viša od mene 20 cm, ali je problem bio u tome da ona nikad nije saznala da mi hodamo .
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

ja sam visoka i rijetko tko je visi od mene.. (jel se to meni cini ili visoki decki izumiru?!).. decko je otprilike visok kao i ja.. iako bi htjela da je on mrvicu visi ili ja malo niza jer imamo tehnickih problema kad hodamo zagrljeni LOL 

a, osim toga, nekako mi je cudno vidjeti kad je obrnuta situacija, tj. kad je cura 20 cm visa od decka 

boli, zato i pitam, ali nema nijedan dvometraš ili palčica na forumu da podijele samnom svoje muke 
) u njegovu korist. Meni to MALO smeta zbog nekih tehničkih stvari (ne mogu ga spontano poljubiti dok stojimo, npr.), a pretpostavljam i njemu iako vjerujem da nikad nije ni imao curu koja je približno njegove visine. Eto, super se slažemo, ali taj problem leži između nas poput golemog slona