| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; prevario te... baz dodatnih ako, kad, jer, zašto...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? prevario te... baz dodatnih ako, kad, jer, zašto...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Znam da si me prevarila? Ja mislim da nije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? To samo on zna jel ju je prevario... tj. po meni je prevara već to što se iza leđa dopisivao s drugom ženom i lagao o tome... nije morao spavat s njom ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Da samo on zna zna ona, znam ja i pola forumaša ovdje. Očito je, da mu je samo prijateljica vjerojatno bi je upoznao s njom i nebi pričao samo dok nje nema u blizini. A kasnije na interogaciji kaže da je nezna, pa poslije da su samo prijatelji. Tipični glupi muškarac. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? hmm.. ja ne mogu zivjeti s tim forama "sto ne znas ne boli te"... iako niti ne provjeravam... ali vjerojatno bi kad bi se pojavila sumnja
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Hah, pa i da je, u čemu je razlika? Kaže da ga je uhvatila kako se dopisiva s njim dok je ona trebala spavati = već se desilo. Djevojko, imaš moju sućut. Predložio bih ti da se riješiš tog šupka što prije. Imaš 22 godine, život je pred tobom, svaki dan proveden sa tim kretenom te vodi u propast sve dublje. Odjebi ga odmah, nema čekanja! Zadnji Uredio ice : 23-05-07 u 21:01. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ja se slažem s time "što neznaš nemože te niti povrijediti". I mislim da već i sama nakana je na neki način prevara (...), a ako ćeš već varati radi to kako treba da se i neda naslutiti. Možda nećeš provjeravati, ali uvijek će postojati onac crv "što ako je"... Zato što neznam, nemože me povrjediti.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.